ΑΜΕΣΗ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ TOY KYPARISSIAGR ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Παρασκευή 22 Ιουλίου 2022

ΑΜΕΣΗ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ TOY KYPARISSIAGR ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ

 


ΑΜΕΣΕΣ ήταν οι ενέργειες για την καθαριότητα μετά που δημοσίευμα της ιστοσελίδας μας, από τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο καθαριότη
τας ο όποιος φιλότιμα  ανταποκρίνεται με άμεσο τρόπο μέσα μετά από δημοσιεύματα της ιστοσελίδας μας που αφορούν την καθαριότητα της περιοχής μας.

Αυτή τη φορά αφορά την συσσώρευση κλαδιών και υπολειμμάτων σε περιοχή βόρεια του νοσοκομείου της Κυπαρισσίας. Θετική ήταν φυσικά και η ανταπόκριση των υπαλλήλων καθαριότητας η οποία ακόμα και σε απογευματινές ώρες ανταποκρίνονται στο αίσθημα της καθαριότητας που για εμάς αποτελεί μισή αρχοντιά και οφείλουμε να το καταγράψουμε. Βέβαια προβλήματα υπάρχουν και σε άλλες περιοχές αλλά πέρα από την αναφορά στην αρμοδιότητα του Δήμου, υπάρχει και η συλλογική μας ευθύνη ως δημότες καθώς ορισμένοι συμπολίτες μας εναποθέτουν απορρίμματά η υπολείματα ενίοτε μακριά από την περιοχή κατοικίας τους. 

Ελπίζουμε στον αντιδήμαρχο κ. Γιώργο Ασημακόπουλο ότι με την ανανέωση του στόλου καθαριότητα στο Δήμο τα προβλήματα αποκομιδής όπως μας τα μεταφέρουν οι δημότες μας στο άμεσο μέλλον θα ελαχιστοποιηθούν και θα είμαστε αρωγοί μάλιστα στο μείζον θέμα της ανακύκλωσης το οποίο έχουμε θίξει πολλά χρόνια μέσα από την ιστοσελίδα μας. Ι.ΜΠ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages