ΚΑΥΤΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΕΗ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΔΕΥΑ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τρίτη 26 Ιουλίου 2022

ΚΑΥΤΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΕΗ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΔΕΥΑ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

 


Ερώτηση Γιάννη Μερκούρη, «όχι» απάντησε ο Χαράλαμπος Αυρηλιώνης

Αρνήθηκε ο πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης – Αποχέτευσης Τριφυλίας (ΔΕΥΑΤ) & του Δημοτικού Συμβουλίου, Χαράλαμπος Αυρηλιώνης, ότι η ΔΕΥΑΤ χρωστά περί τα 350.000 ευρώ έξω από συμβάσεις, απαντώντας σε ερώτηση του Γιάννη Μερκούρη στη συνεδρίαση του Δ.Σ. Τριφυλίας το βράδυ της Δευτέρας.

«Κύριε πρόεδρε της ΔΕΥΑΤ, είναι αλήθεια ότι χρωστάτε στο Χιόνη 250.000 ευρώ ως ΔΕΥΑΤ; Και σε κατάστημα των Φιλιατρών, που παίρνετε υλικά έξω από τις συμβάσεις, περίπου τα 100.000 ευρώ; Γιατί αυτό ακούγεται…», ανέφερε ο Γιάννης Μερκούρης.

Απαντώντας ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΤ, Χαράλαμπος Αυρηλιώνης, είπε: «Γίνονται συμβάσεις κανονικά. Σε δύο χρόνια που είμαι πρόεδρος έχουν γίνει πάνω από 70 συμβάσεις», με τον κ. Μερκούρη να του απαντά: «Μη λέτε τις συμβάσεις που έχουν γίνει. Απαντήστε στο συγκεκριμένο. Στο Χιόνη χρωστάτε 250.000 ευρώ;» και ο κ. Αυρηλιώνης απάντησε: «Όχι».

Ο Γιάννης Μερκούρης επέμεινε ρωτώντας «σίγουρα;» και ακολούθως είπε: «Εγώ σας ρωτάω, κε πρόεδρε, πόσα χρήματα χρωστάτε στο Χιόνη. Ξέρετε να μου πείτε;», με τον κ. Αυρηλιώνη να του απαντά: «Γίνονται συμβάσεις κανονικά. Με όλα κάνουμε συμβάσεις».

«Εκτός συμβάσεων, πόσα χρήματα χρωστάτε;», ρώτησε ο κ. Μερκούρης και ο κ. Αυρηλιώνης απάντησε: «Με όλα γίνονται συμβάσεις».

Ο Γιάννης Μερκούρης συνέχισε λέγοντας πως «σε επιχείρηση των Φιλιατρών χρωστάτε περίπου 100.000 ευρώ; Και ακούγεται ότι πηγαίνετε και παίρνετε πράγματα για τη ΔΕΥΑΤ και λέτε “χρεώστε τα στο Δήμο”. Αυτό ακούγεται. Διαψεύστε το».

Απαντώντας ο κ. Αυρηλιώνης είπε: «Με εμένα πρόεδρο αυτό δεν ισχύει, “μου είπες”, “του είπα”, “σου είπα”, δεν ισχύει. Λέω, γίνονται συμβάσεις σε όλα…». Ανταπαντώντας ο κ. Μερκούρης τόνισε: «Μακάρι να μην αποδειχθούν, γιατί αν αποδειχτούν, κι εκείνα τα στοιχεία που φέρατε για τη ΔΕΥΑΤ, καταλαβαίνετε ότι είναι όλα έωλα, στον αέρα. Το πού είναι το χρέος δεν το ξέρω, ένας Θεός ξέρει» και ο κ. Αυρηλιώνης του είπε: «Κύριε Μερκούρη, δε θέλετε να καταλάβετε ότι πλέον γίνονται συμβάσεις. Χρέος υπήρχε και θα υπάρχει στη ΔΕΥΑΤ…».

Του Ηλία Γιαννόπουλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages