ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΜΕ ΔΗΜΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ ΓΙΑ ΔΙΑΝΟΙΞΗ ΑΝΤΙΠΥΡΙΚΩΝ ΖΩΝΩΝ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Κυριακή 31 Ιουλίου 2022

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΜΕ ΔΗΜΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ ΓΙΑ ΔΙΑΝΟΙΞΗ ΑΝΤΙΠΥΡΙΚΩΝ ΖΩΝΩΝ


 Προγραμματική σύμβαση με αντικείμενο την βελτίωση της εσωτερικής οδοποιίας της Τ.Κ. Χρυσοκελλαριάς, στον Δήμο Πύλου – Νέστορος, στη Μεσσηνία, υπογράφηκε μεταξύ της Περιφέρειας Πελοποννήσου, του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης και του εν λόγω δήμου.

Ο προϋπολογισμός της σύμβασης ανέρχεται σε 150.000 ευρώ, δήλωσε ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας, ο οποίος πρόσθεσε ότι επίκειται η υπογραφή και δεύτερης προγραμματικής σύμβασης με τον προαναφερόμενο δήμο, προϋπολογισμού 200.000 ευρώ, για την διάνοιξη δρόμων σε πυρόπληκτες περιοχές του.
Εξ άλλου, μέσω προγραμματικής σύμβασης με τον Δήμο Τριφυλίας, η Περιφέρεια Πελοποννήσου προέβη στην παραχώρηση προς τον εν λόγω δήμο της Μεσσηνίας ενός μηχανήματος έργου για την διάνοιξη και τον καθαρισμό αντιπυρικών ζωνών, στο πλαίσιο της αντιπυρικής προστασίας των ευρύτερων περιοχών του δήμου, καθώς και για τον καθαρισμό του αγροτικού οδικού δικτύου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages