ΨΗΦΙΑΚΟΣ Ο ΔΗΜΟΣ ΠΥΛΟΥ ΝΕΣΤΟΡΟΣ ΜΕ ΝΕΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Σάββατο 23 Ιουλίου 2022

ΨΗΦΙΑΚΟΣ Ο ΔΗΜΟΣ ΠΥΛΟΥ ΝΕΣΤΟΡΟΣ ΜΕ ΝΕΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ

 


Ο Δήμος Πύλου – Νέστορος, αξιοποιώντας τα καινοτόμα μέσα της νέας ψηφιακής εποχής, εγκαινιάζει τη νέα ψηφιακή πλατφόρμα Έργων και Δράσεων σε χάρτη – Cityworks.

Στην πλατφόρμα Cityworks αποτυπώνονται, με γεωγραφική – πληροφοριακή αναφορά, τα έργα και οι δράσεις, που υλοποιούνται στα πλαίσια πρωτοβουλιών του Δήμου Πύλου-Νέστορος, μαζί με τα στοιχεία προόδου τους.

Τα έργα και οι δράσεις του Δήμου, που αποτυπώνονται στον χάρτη, χωρίζονται στις ακόλουθες κατηγορίες: Αθλητικά, Αναπλάσεις, Απαλλοτρίωση, Απολύμανση, Γενική Θεματική, Γεωτρήσεις, Καθαριότητα, Κτιριακά, Οικοδομικά, Πράσινο, Σήμανση, Τεχνικά.

Μέσω της καινοτόμου αυτής πρωτοβουλίας, είναι εμφανές ότι ο Δήμος Πύλου – Νέστορος ενισχύει τόσο τη διαφάνεια, όσο και τη συμμετοχικότητα των πολιτών, δίνοντας τους τη δυνατότητα να έχουν άμεση πρόσβαση σε όλες τις εξελίξεις σχετικά με τις πρωτοβουλίες και τα έργα του τόπου τους. Οι πολίτες έχουν πρόσβαση στα αποτελέσματα της κάθε πρωτοβουλίας (αντίκτυπος σε κοινωνικές αλλαγές, εξυπηρετούμενες πολιτικές), σε μορφή πινάκων.

Η Δημοτική Αρχή παρέχει στους πολίτες την πρωτοποριακή δυνατότητα να δουν real time την εκτέλεση ή τον σχεδιασμό των έργων, να αξιολογήσουν κάθε καινούργια δράση, καθώς και να διατυπώσουν την άποψή τους. Κατ’ αυτό τον τρόπο εξασφαλίζεται η διαφάνεια, αλλά και η δέσμευση για την ολοκλήρωση του έργου.

H Πλατφόρμα Έργων και Δράσεων σε χάρτη #cityworks υλοποιήθηκε από την Ελληνική εταιρεία τεχνολογίας και καινοτομίας Crowdpolicy, η οποία έχει διακριθεί μέσα από διεθνείς και εθνικές συνεργασίες με Δήμους και Περιφέρειες, Κεντρική κυβέρνηση, τραπεζικό τομέα και σε μεγάλης κλίμακας δράσεις προώθησης της επιχειρηματικότητας και καινοτομίας.

Επισκεφθείτε την Πλατφόρμα στην ακόλουθη διεύθυνση:

https://egov.crowdapps.net/cityworks-pylos-nestoros/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages