Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΙΛΟΠΡΟΟΔΩΝ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ ΜΕ ΥΠΑΙΘΡΙΟ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τετάρτη 27 Ιουλίου 2022

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΙΛΟΠΡΟΟΔΩΝ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ ΜΕ ΥΠΑΙΘΡΙΟ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ


 Το ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ για παιδιά ηλικίας Νηπιαγωγείου και δημοτικού σχολείου θα πραγματοποιηθεί από το Σύλλογο Φιλοπροόδων Φιλιατρών στο Πάρκο της Βλαχέρνας τη Δευτέρα 1 και την Τρίτη 2 Αυγούστου 2022 από τις 7.00 έως τις 9.00 το βράδυ. Η δραστηριότητα αυτή πραγματοποιείται από το 2000.

Τη Δευτέρα 1 Αυγούστου θα γίνουν κατασκευές με άχρηστα υλικά.

Ρολά κουζίνας ή υγείας, πλαστικά μπουκάλια, καπάκια, παλιά περιοδικά και εφημερίδες θα μεταμορφωθούν σε έργα τέχνης από τα μικρά παιδιά. Θα θέλαμε οι μικροί μας φίλοι, τις επόμενες μέρες, να μην πετάξουν άχρηστα υλικά που έχουν στο σπίτι τους αλλά να τα φέρουν μαζί τους στο Πάρκο για τις κατασκευές.

Την Τρίτη 2 Αυγούστου η Βίβιαν Τσαμαδού, συγγραφέας παιδικών βιβλίων θα διαβάσει αποσπάσματα από το βιβλίο της «Στις σκούπες αδελφές μου, στις σκούπες!». Στη συνέχεια θα ακολουθήσουν διάφορες δραστηριότητες. Η εκδήλωση αυτή είναι συνδιοργάνωση του Συλλόγου Φιλοπροόδων Φιλιατρών και του Ομίλου Δράσεων και πολιτισμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages