ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΘΡΙΛΕΡ ΜΑ ΚΑΤΑΔΙΩΞΗ ΡΟΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Παρασκευή 22 Ιουλίου 2022

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΘΡΙΛΕΡ ΜΑ ΚΑΤΑΔΙΩΞΗ ΡΟΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ


ΚΑΤΑΔΙΩΞΗ ΠΟΥ ΘΥΜΙΖΕ ΤΑΙΝΙΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ...
 Αναστάτωση επικράτησε χθες τα ξημερώματα στο κέντρο της Κυπαρισσίας όταν έπειτα από σήμα για τυπικό έλεγχο σε όχημα, αυτό δεν υπάκουσε. Ακολούθησε καταδίωξη που είχε ως αποτέλεσμα να προκληθούν ζημιές στο περιπολικό αλλά και σε άλλο όχημα, όμως οι αστυνομικοί κατάφεραν να ακινητοποιήσουν το όχημα που επέβαιναν Ρομά. 

Σύμφωνα με το ανακοινωθέν της Αστυνομίας ενώ οι αστυνομικοί έκαναν σήμα σε όχημα που επέβαιναν, για τη διενέργεια ελέγχου, προσπάθησαν ανεπιτυχώς να διαφύγουν πραγματοποιώντας επικίνδυνους ελιγμούς, προσκρούοντας στο περιπολικό και σε όχημα ημεδαπής.

Επιπλέον, όπως προέκυψε από τη διενεργηθείσα προανάκριση της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, οι ανωτέρω, μαζί με ακόμη έναν 19χρονο ημεδαπό, ο οποίος αναζητείται, λίγο νωρίτερα είχαν αφαιρέσει από κατάστημα ημεδαπού χρήματα, τα οποία βρέθηκαν στην κατοχή τους, κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν.

Για την ίδια υπόθεση συνελήφθησαν 2 ημεδαπές, ηλικίας 29 και 33 ετών, αντίστοιχα, μητέρες των ανήλικων, για παραμέληση της εποπτείας τους. Τέλος, κατασχέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία και όχημα, ως μέσα τέλεσης αξιόποινων πράξεων. Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Καλαμάτας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages