Δριμής για Λεβεντάκη στο Δ.Σ. ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ: «Πολιτικάντης, απαξίωσε ΕΛ.ΑΣ, θεσμούς και την Ελληνική Δημοκρατία» - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Σάββατο 23 Ιουλίου 2022

Δριμής για Λεβεντάκη στο Δ.Σ. ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ: «Πολιτικάντης, απαξίωσε ΕΛ.ΑΣ, θεσμούς και την Ελληνική Δημοκρατία»


«Απαράδεκτο και πρωτοφανές να κρύβεται ο δήμαρχος» Την εικόνα του δημάρχου Τριφυλίας τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου στη συναυλία του Δημήτρη Κοντολάζου και όσα είπε από μικροφώνου ο κ. Λεβεντάκης, που είχαν ως αποτέλεσμα να σχηματιστεί δικογραφία σε βάρος του με τα αδικ
ήματα της διέγερσης σε ανυπακοή, της διασποράς ψευδών ειδήσεων και λοιπών ειδικών νόμων, όπως η διατάραξη της κοινής ησυχίας, στηλίτευσε στη συνεδρίαση του Δ.Σ. Τριφυλίας τη Δευτέρα ο επικεφαλής της «Ανεξάρτητης Δημοτικής Συνεργασίας», Δημήτρης Δριμής. 
«Είναι θλιβερή η εικόνα του δημάρχου, η δημόσια εικόνα του δημάρχου, τρεις παρά τέταρτο τη νύχτα, και θλιβερά και τα λόγια, άρα και το περιεχόμενο και η εικόνα», είπε ο κ. Δριμής και συνέχισε λέγοντας: «Απαράδεκτη εικόνα απέναντι στην Ελληνική Αστυνομία, στους θεσμούς, στο προσωπικό της Αστυνομίας της περιοχής μας από έναν άνθρωπο που ισχυρίζεται ότι δεν είναι πολιτικός, αλλά είναι πολιτικάντης με έναν λόγο που απαξίωσε την Ελληνική Δημοκρατία. Και το τελευταίο που έχω να πω, είναι απαράδεκτο και πρωτοφανές, τουλάχιστον δεν το γνωρίζω, να κρύβεται δήμαρχος επειδή τον αναζητεί η Ελληνική Αστυνομία. Οι δήμαρχοι παρουσιάζονται στο αυτόφωρο αμέσως. Εμένα, όταν το ’10 κάποιοι πολίτες έκαναν, πήγα αμέσως, δεν κρύφτηκα. Και πώς διοικείται ο Δήμος…». 
Ακολούθως κι ενώ συνέχιζε να τοποθετείται ο κ. Δριμής σημειώθηκε λεκτική αντιπαράθεση με τον πρόεδρο του Σώματος, Χαράλαμπο Αυρηλιώνη, ο οποίος διέκοψε τη συνεδρίαση. Μετά τη διακοπή κι ενώ πάλι με το ξεκίνημά της υπήρξε ανταλλαγή χαρακτηρισμών μεταξύ των δύο, ο κ. Δριμής, που πήρε το λόγο για να συνεχίσει, ανέφερε:
 «Είπα ότι ζούμε θλιβερές μέρες, θλιβερή εικόνα, του δημάρχου ως εικόνα, θλιβερή κατάσταση με το περιεχόμενο, με τα λόγια, απαράδεκτα ως προς την Ελληνική Αστυνομία, τον αρμόδιο υπουργό, το προσωπικό της Αστυνομίας, το πολιτικό μας σύστημα συνολικά. Και το άλλο που είπα, ποτέ ένας δήμαρχος δεν κρύβεται όταν τον αναζητά η Αστυνομία, όταν υπάρχει διαδικασία αυτοφώρου…».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages