ΔΙΑΛΟΓΟ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ ΜΕ ΟΜΙΛΗΤΗ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ ΧΑΡΙΤΣΗ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τετάρτη 27 Ιουλίου 2022

ΔΙΑΛΟΓΟ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ ΜΕ ΟΜΙΛΗΤΗ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ ΧΑΡΙΤΣΗ


ΑΝΟΙΓΜΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ με διάλογο τόσο με τα μέλη του όσο και με πολίτες πραγματοποίησε ο ΣΥΡΙΖΑ Μεσσηνίας με κεντρικό ομιλητή
τον βουλευτή του Νομού Αλέξη Χαρίτση στην κεντρική πλατεία Κυπαρισσίας.
Αναφορά στις τρέχουσες οικονομικές εξελίξεις αλλά κυρίως στην ακρίβεια για την μεσαία τάξη που υποφέρει έκανε λόγο  ο βουλευτής ενώ πεσήμανε ότι η ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ έχει να αντιμετωπίσει ισχυρό συναπισμό συμφερόντων και την κυβέρνηση που θέλει να δώσει χαρακτηριστικά καθεστώτος στα πολιτικά πράγματα. Προσθ4εσε χαρακτηριστικά  “ο συνδυασμός της έκρηξης τιμών και της καθήλωσης των εισοδημάτων στη χώρα μας δεν συναντάται πουθενά αλλού στην Ευρώπη” και τόνισε, εξαπολύοντας επίθεση στην κυβέρνηση: 
Χρειάζεται αποφασιστική ρύθμιση στην αγορά και η κυβέρνηση κάνει πλάτες στα καρτέλ. Υπάρχουν συγκεκριμένα συμφέροντα που κερδοσκοπούν σε βάρος της κοινωνίας. Αντί να πάρει μέτρα ζητεί από τους πολίτες να κάνουν έρευνα και να αλλάζουν πάροχο ανά μήνα. Ούτε τη ρήτρα αναπροσαρμογής δεν αναστέλλει. Απλά την κρύβει ανάμεσα στις χρεώσεις. Έχει αποφασίσει να πριμοδοτήσει τα μεγάλα συμφέροντα σε βάρος της κοινωνίας”. Στην εξωτερική πολιτική είπε ότι “θέτει τη χώρα σε πολύ μεγάλους κινδύνους. Σε κάθε ταξίδι ο πρωθυπουργός φορτώνει τη χώρα με εξοπλισμούς δισεκατομμυρίων” κι έκανε λόγο για “επικίνδυνη διπλωματία για τα εθνικά συμφέροντα και την εθνική οικονομία”.
Ακολούθησαν τοποθετήσεις μελών και πολιτών όπου μεταξύ άλλων κυριάρχησαν τοπικά θέματα όπως η διαφύλαξη της ακεραιότητας του Νοσοκομείου Κυπαρισσίας, το οξύ πρόβλημα με το καλλιεργητικό κόστος στους αγρότες και τους εργάτες γης στην περιοχή, το θέμα με την ακίνητη περιουσία του Νοσοκομείου, το κτίριο της Εθνικής Τράπεζας που ερημώνει αλλά και το μεγάλο δημογραφικό πρόβλημα για το οποίο κατέληξε λέγοντας ότι θα υπάρξει ειδική ενότητα στο πρόγραμμα του πολιτικού φορέα.
KYPARISSIA TV VIDEOhttps://youtu.be/hCtpJ_miANk

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages