ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΔΡΟΔΟΤΗΣΗ ΤΗΣ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Δευτέρα 25 Ιουλίου 2022

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΔΡΟΔΟΤΗΣΗ ΤΗΣ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ


 

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ

Σε συνέχεια της ενημέρωσης, σας παραθέτω το κάτωθι φωτογραφικό υλικό, από τη γεώτρηση «Χήναρη», μία από εκείνες που υδροδοτούν την πόλη της Κυπαρισσίας.
Από το υλικό αυτό, αποδεικνύεται ξεκάθαρα η κατάσταση που επικρατούσε σε αυτήν, για πολλά χρόνια, λόγω της παντελούς αδιαφορίας και της έλλειψης ευαισθησίας, κάποιων.

Εκείνων, που όφειλαν να παρέχουν στους πολίτες το πολυτιμότερο αγαθό, όπως είναι το ασφαλές και καθαρό πόσιμο νερό.
Ρίζες δέντρων και σωλήνες υδροδότησης είχαν γίνει ένα και η όλη εικόνα της, εν λόγω, γεώτρησης ήταν τραγική.
Ήδη, βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη εργασίες, για την αντικατάσταση των σωληνώσεων, του αντλητικού συγκροτήματος και του ηλεκτρονικού πίνακα, της γεώτρησης αυτής.
Έχουμε προβεί στην αντικατάσταση εξοπλισμού σε δέκα, από τις συνολικά σαράντα περίπου γεωτρήσεις, που υδροδοτούν τον Δήμο μας και προσπαθούμε, με όσα μέσα και πόρους διαθέτουμε και για όλες τις υπόλοιπες.
Γι’ αυτό, όπως σας επισήμανα και εχθές, η συνέπειά σας, σε ότι έχει να κάνει με την εμπρόθεσμη εξόφληση των λογαριασμών της ΔΕΥΑΤ, θα συμβάλλει στο να προχωρήσουν αυτά τα έργα, όσο το δυνατόν πιο γρήγορα.
Γιατί δεν αποτελεί μόνο αναγκαιότητα, αλλά και προτεραιότητά μας, το να διασφαλίσουμε σε όλους τους δημότες μας το αυτονόητο, όπως είναι η επάρκεια και η υψηλή ποιότητα πόσιμου ύδατος.
ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ 25-07-2022
Ο δήμαρχος Τριφυλίας
ΓΕΩΡΓΙΟΣ Ι. ΛΕΒΕΝΤΑΚΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages