Α ΤΟΠΙΚΗ- ΠΑΜΙΣΟΣ ΜΕΣΣΗΝΗΣ – ΑΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ 0-1: Ο ΑΟΚ οδεύει προς την κορυφή - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Κυριακή 9 Απριλίου 2023

Α ΤΟΠΙΚΗ- ΠΑΜΙΣΟΣ ΜΕΣΣΗΝΗΣ – ΑΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ 0-1: Ο ΑΟΚ οδεύει προς την κορυφή


 Ο ΑΟ Κυπαρισσίας οδεύει προς την κορυφή. Η ομάδα του Γιώργου Καλόμαλου πήρε το διπλό με 0-1 κόντρα στον Πάμισο Μεσσήνης και πλέον νέα δεδομένα για την άνοδο.

Ανέβηκε στην 2η θέση, έφθασε τους 71 βαθμούς και μείωσε την διαφορά από την πρωτοπόρο Εράνη Φιλιατρών στους δύο πόντους.

Από την άλλη, ο Πάμισος Μεσσήνης που έπαιζε το τελευταίο του χαρτί σήμερα για το πρωτάθλημα, δεν μπόρεσε να πάρει το επιθυμητό αποτέλεσμα και πλέον τα πράγματα έγιναν πολύ δύσκολα για τον τιτλο μιας και έπεσε στην 3η θέση.

Στο 55′ ο Π. Μπουτσικάκης με πέναλτι έκανε το 0-1 όπου ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Στο 89′ αποβλήθηκε ο Νινιός με δεύτερη κίτρινη κάρτα καθώς απώθησε αντίπαλο που ήταν σε προφανή θέση για γκολ.

Τέλος, η διοίκηση του ΑΟ Κυπαρισσίας ευχαριστεί θερμά τον Πάμισο Μεσσήνης για την άψογη φιλοξενία.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Καυκάς με βοηθούς τους Μπασιλάρη και Ταβουλαρέα.

ΠΑΜΙΣΟΣ ΜΕΣΣΗΝΗΣ: Οικονομόπουλος, Αριστομενόπουλος, Χαραλαμπόπουλος (65′ Κουλόπουλος), Νίνιος, Φιλόπουλος, Ντίσα, Βλάχος, Τιμπλαλέξης, Σαραντόπουλος (79′ Ρουμελιώτης), Παπαδόπουλος, Δεμπεγιώτης (75′ Μπορχάν).

ΑΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ: Δασκαλόπουλος, Καπλάνης, Γεωργιόπουλος, Μιτρόφ, Π. Μπουτσικάκης, Μαλισόβας (77′ Ντιοπ), Μπακατσέλος (85′ Σπυρόπουλος), Βλαχόπουλος (90′ Ανδρουτσής), Κυβελίδης, Κωνσταντόπουλος (77′ Χ. Μπουτσικάκης), Κατσιώλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages