ΦΛΕΡΤΆΡΕΙ με τα 2 ευρώ η βενζίνη στα πρατήρια υγρών καυσίμων της Τριφυλίας - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τετάρτη 5 Απριλίου 2023

ΦΛΕΡΤΆΡΕΙ με τα 2 ευρώ η βενζίνη στα πρατήρια υγρών καυσίμων της Τριφυλίας


Άνω κάτω είναι η αγορά των υγρών καυσίμων με τους καταναλωτές που προτίθενται να ταξιδέψουν το Πάσχα, να μην μπορούν να υπολογίσουν το ύψος της τιμής της βενζίνης. Στην αγορά των υγρών καυσίμων, όμως, καταγράφεται τον τελευταίο μήνα κι ένα παράδοξο γεγονός. Στην περιοχή ήδη η τιμή έχει ανέβει πάνω από το 1,89 ευρώ το λίτρο και είναι θέμα χρόνου ως το Πάσχα να πιάσει ταβάνι.
Η βενζίνη ανεβαίνει μεν, αλλά αντίθετα το πετρέλαιο κίνησης πέφτει. Και είναι, σύμφωνα με στελέχη της αγοράς πετρελαιοειδών, ένα σπάνιο φαινόμενο καθώς συνήθως οι τιμές στα δύο προϊόντα ακολουθούν ίδια τροχιά.  Οι αναλυτές δεν μπορούν να αποδώσουν σε κάποιο ρεαλιστικό λόγο αυτήν την ανάποδη πορεία. 
 Οι τιμές των 2 ευρώ 
Οι τιμές της βενζίνης παίρνουν φωτιά όσο πλησιάζουμε προς το Πάσχα καθιστώντας την έξοδο των εκδρομέων πιο δαπανηρή. Όπως προκύπτει από τα τωρινά δεδομένα της αγοράς αλλά και τις εκτιμήσεις παραγόντων του κλάδου πετρελαιοειδών η αμόλυβδη θα συνεχίσει να κινείται ανοδικά με αποτέλεσμα κι άλλες περιοχές να προστίθενται στην πανάκριβη περιοχή των 2 ευρώ ανά λίτρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages