Μ. Γερονικολός: «Οι βουλευτές κοιτούν την καρέκλα τους – Γεφύρι της Άρτας τα έργα της Μεσσηνίας» - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τετάρτη 5 Απριλίου 2023

Μ. Γερονικολός: «Οι βουλευτές κοιτούν την καρέκλα τους – Γεφύρι της Άρτας τα έργα της Μεσσηνίας»


Σκληρή κριτική στην κυβέρνηση και τους τέσσερις βουλευτές Μεσσηνίας για όσα δεν έχουν υλοποιηθεί ακόμη στο νομό, άσ
κησε παρεμβαίνοντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της τηλεόρασης Best ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Μενέλαος Γερονικολός, ο οποίος παρακολουθεί εδώ και χρόνια, διεκδικητικά τις εξελίξεις. «Είχαμε τέσσερα χρόνια διακυβέρνησης της ΝΔ και τέσσερις βουλευτές και δεν έχουμε ούτε ένα έργο», σχολίασε με νόημα ο υποψήφιος βουλευτής, αναφερόμενος στο δρόμο Καλαμάτα – Ριζόμυλος – Πύλος – Μεθώνη, στο δρόμο Καλό Νερό – Τσακώνα, αλλά και το Καλό Νερό – Πύλος που όπως είπε δεν μιλά κανείς γι’ αυτό, αν και θα δώσει αναπτυξιακή ώθηση στην περιοχή. 
«Ο κ. Μητσοτάκης έχει επισκεφθεί τρεις φορές τη Μεσσηνία και δεν έχουμε δει τίποτε», είπε ο κ. Γερονικολός που μίλησε για τα ζητήματας της Δημόσιας Υγείας και των ελλείψεων σε δομές όπως στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας. Χαρακτηριστικά ήταν όσα σημείωσε και για το υγειονομικό κενό στην Ανατολική Πυλία που δεν έχει Κέντρο Υγείας και έναν σταθμό ΕΚΑΒ, αλλά και σε άλλα σημεία του νομού και φυσικά και σε άλλα θέματα όπως την ελλιπή αστυνόμευση. «Οι βουλευτές δεν είναι των κομμάτων, αλλά του τόπου τους και πρέπει να παλέψουν για το νομό. 
Δε γίνεται να κοιτάζουν την καρέκλα και πως θα είναι αρεστοί στα κόμματά τους», τόνισε εμφατικά ο υποψήφιος βουλευτής Μεσσηνίας με το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Μενέλαος Γερονικολός, ο οποίος χαρακτήρισε προσωπικό στοίχημα να βρεθούν λύσεις για τα προβλήματα του τόπου, καλώντας τον κόσμο να συμβάλει με την ψήφο του, ώστε να εκπροσωπείται σωστά ο νομός σε κεντρικό επίπεδο. 
«Παρεμβαίνω για τα ζητήματα, προσπαθώ να τα αναδεικνύω και δεν χρειαζόταν να είμαι βουλευτής για να το κάνω αυτό. Είναι προς όφελος της περιοχής μας να εκπροσωπηθεί από έναν βουλευτή του ΠΑΣΟΚ που πάλεψε διαχρονικά για τον τόπο», σημείωσε τονίζοντας πως δεν πρέπει οι Μεσσήνιοι να επιτρέψουν να υπάρχουν πάλι τέσσερις βουλευτές από ένα κόμμα στο νομό. Από την κριτική του φυσικά, δεν έλειψε ο ΣΥΡΙΖΑ εξ αφορμής και της πρόσφατης επίσκεψης Τσίπρα. «Έρχεται το τέλος για τον Αλέξη Τσίπρα ο οποίος από την Καλαμάτα, ήταν… περαστικός, δεν ακούμπησε τα θέμα του νομού», ανέφερε ο κ. Γερονικολός σχολιάζοντας πως όσα εξαγγέλλει ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι κοστολογημένα ούτε υπάρχει συγκεκριμένο πρόγραμμα και πως θέλει απλώς, να χαϊδεύει αυτιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages