Πασχαλινό Παζάρι το Σάββατο του Λαζάρου στους Γαργαλιάνους και γιορτή στη Μαραθούπολη - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τετάρτη 5 Απριλίου 2023

Πασχαλινό Παζάρι το Σάββατο του Λαζάρου στους Γαργαλιάνους και γιορτή στη Μαραθούπολη


 Το καθιερωμένο πασχαλινό του παζάρι θα πραγματοποιήσει ο Εκπολιτιστικός Σύλλογος Μαραθόπολης το Σάββατο του Λαζάρου και την Κυριακή των Βαΐων.

Στη σχετική πρόσκληση του συλλόγου τονίζεται:

«Έφτασε το Πάσχα! Το καθιερωμένο διήμερο παζάρι του συλλόγου μας ξεκινά το Σάββατο του Λαζάρου. Θα διαρκέσει δύο ημέρες από τις 11:00-19:00. Αν ο καιρός το επιτρέπει, θα μας βρείτε στον πεζόδρομο, έξω από την έδρα του συλλόγου, διαφορετικά τα υπέροχα χειροποίητα προϊόντα, όπως μαρμελάδες και γλυκά του κουταλιού, κουλουράκια, τραχανάς, υφασμάτινα και ξύλινα διακοσμητικά, στεφανάκια κ.λπ. θα βρίσκονται μέσα στην αίθουσα του συλλόγου. Ελάτε να σας ενημερώσουμε και για τις υπόλοιπες δράσεις μας κατά τη διάρκεια της Μ. Εβδομάδας. Καλή Ανάσταση!».

Πασχαλιάτικη γιορτή και Πασχαλινό Παζάρι διοργανώνει ο Μορφωτικός Σύλλογος Γυναικών Γαργαλιάνων το Σάββατο του Λαζάρου, στις 11 το πρωί, στην κεντρική πλατεία των Γαργαλιάνων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages