ΑΕΡΑ ΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ έστειλε από τα Φιλιατρά και τους Γαργαλιάνους η Χαίδω Παναγιωτοπούλου στα εγκαίνια εκλογικού κέντρου - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου 2023

ΑΕΡΑ ΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ έστειλε από τα Φιλιατρά και τους Γαργαλιάνους η Χαίδω Παναγιωτοπούλου στα εγκαίνια εκλογικού κέντρου


ΜΕ ασφυκτικά γεμάτα το εκλογικά κέντρα σε ΦΙΛΙΑΤΡΑ και Γαργαλιάνους το Σαββατοκύριακο 
, η υποψήφια δήμαρχος Τριφυλίας Χάιδω Παναγιωτοπούλου εγκαινίασε την αυλαία για την εκλογική μάχη στο κέντρο της πόλης των Φιλιατρών και στους Γαργαλιάνους.

Παρουσία πλήθος κόσμου, η υποψήφια δήμαρχος, και επικεφαλής του συνδυασμού «Τριφυλία Πρωταγωνίστρια ζήτησε καθαρή εντολή από τους πολίτες. 



Ισχυρό Μήνυμα με αποδέκτες τους πολίτες που καλούνται να ψηφίσουν για το μέλλον!

Η πραγματική αλλαγή δεν αφορά το κομμάτι των υποδομών και των αναπτυξιακών έργων αλλά και αλλαγή σε νοοτροπίες και στόχους.

Αλλαγή δεν είναι ο συγκεντρωτισμός

Αλλαγή δεν είναι η ανάσταση πολιτικών και πεπραγμένων που κρίθηκαν στο παρελθόν.

Αλλαγή δεν είναι ο εκφοβισμός και ο μισογυνισμός.

Η αλλαγή έρχεται μέσα από συγκεκριμένο πρόγραμμα που βασίζεται στον άνθρωπο και τις ανάγκες του σε μια κοινωνία που τον αφήνει πίσω.

Η Χάιδω δεν ήρθε για να επωφεληθεί προσωπικά, δεν το έχει ανάγκη, έχει μια λαμπρή καριέρα και μια κοινωνική πορεία με αξίες.

Δεν είναι η Παναγιωτοπούλου αλλά η Χάιδω όπως την αποκαλούν με το μικρό της όλοι.

Η Χάιδω που κοιτάει στα μάτια όλους τους πολίτες χωρίς μίσος και εγωισμό…τόνισαν συνεργάτες της. Τέλος αναφέρθηκε σε πολλά τοπικά θέματα. 


      

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages