Εργα της Π.Ε. Μεσσηνίας αναλύθηκαν σε σύσκεψη υπό τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Π. Νίκα - KYPARISSIANEWS.COM Η ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

KYPARISSIANEWS.COM  Η ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου 2023

Εργα της Π.Ε. Μεσσηνίας αναλύθηκαν σε σύσκεψη υπό τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Π. Νίκα

 


Tα έργα που υλοποιούνται από την Περιφέρεια Πελοποννήσου στην Π.Ε. Μεσσηνίας εξετάστηκαν, ανά δήμο, σε σύσκεψη που συγκάλεσε το μεσημέρι χθες Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου, ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας.

Κατά την σύσκεψη συζητήθηκαν τα προβλήματα στην πορεία των εν λόγω έργων, ενώ βασική διαπίστωση αποτέλεσε ότι τα όποια προβλήματα έχουν εντοπιστεί στην πορεία υλοποίησης αφορούν, κατά μείζονα λόγο, σε γραφειοκρατικής φύσεως ζητήματα.

Παράλληλα, στην ίδια σύσκεψη, συζητήθηκε και το μείζον πρόβλημα, σε επίπεδο Περιφέρειας πλέον, σχετικά με τις καθυστερήσεις καταβολής από την πολιτεία των πιστώσεων για ήδη εγκεκριμένα, δημοπρατημένα αλλά και για σε εξέλιξη έργα που χρηματοδοτούνται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων

“Πρόκειται για εξαιρετικά σοβαρό ζήτημα, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την αρτιότητα και την ποιότητα των εν λόγω έργων, όπως βεβαίως και για τη βιωσιμότητα των εργοληπτικών επιχειρήσεων” σημείωσε, μεταξύ άλλων, ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Π. Νίκας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages