ΙΣΧΥΡΟΣ Α.Ο. ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ ΣΤΗΝ Α ΤΟΠΙΚΗ ΜΕ ΔΥΝΑΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΜΕΤΑΓΡΑΦΩΝ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου 2023

ΙΣΧΥΡΟΣ Α.Ο. ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ ΣΤΗΝ Α ΤΟΠΙΚΗ ΜΕ ΔΥΝΑΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΜΕΤΑΓΡΑΦΩΝ

 


Ούτε μία, ούτε δύο αλλά πολλές μεταγραφές για τον ΑΟ Κυπαρισσίας που ενίσχυσε σημαντικά το ρόστερ εν όψει της νέας σεζόν.

Μπαμ με την απόκτηση του Σταυρού Μπούνα έκανε ο ΑΟ Κυπαρισσίας. Η διοίκηση τα βρήκε σε όλα με τον νεαρό κεντρικό αμυντικό που πλέον ανήκει στο ρόστερ των “κυανόλευκων”.

Μάλιστα, έπαιξε και στο φιλικό με τον Πανθουριακό και υπολογίζεται κανονικά για το παιχνίδι του Κυπέλλου Μεσσηνίας από τον προπονητή Τάκη Παναγόπουλο.

Πρόκειται, για μία πραγματικά μεγάλη και σημαντική προσθήκη που δυναμώνει τον ΑΟΚ που δείχνει ότι μπορεί να αποχώρησαν βασικοί παίκτες αλλά εξίσου θα αποκτηθούν ισάξιοι για να είναι ανταγωνιστικός στο νέο πρωτάθλημα.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Τα πρώτα ποδοσφαιρικά βήματα τα έκανε στην ακαδημία του Δαναού Καλαμάτας και στην συνέχεια στα δεκαπέντε αγωνίστηκε στην ομάδα του Φαραί Καλαμάτας. Εκεί απέκτησε πολλές εμπειρίες παίζοντας όλα τα παιχνίδια της Α’ τοπικής.

Έπειτα ακολούθησαν δυο πολύ όμορφες χρονιές στον Εθνικό Μελιγαλά και στην συνέχεια στον Πάμισο Μεσσήνης και τον ΑΟ Διαβολιτσίου επί Γ’ Εθνική.

Στην συνέχεια, έκανε το μεγάλο άλμα και υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με την Καλαμάτα, στην οποία, πήρε συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής και είχε δείξει ότι αξίζει να παραμείνει στην ομάδα.

Επέστρεψε στον ΑΟΔ πέρυσι και φέτος θα κάνει μία νέα αρχή στην ομάδα του ΑΟ Κυπαρίσσιας έχοντας ως συμπαίκτη τόσο τον Θώδη όσο και τον Γουέσλεϊ.

ΤΑ ΝΕΑ ΑΠΟΚΤΗΜΑΤΑ 

Συγκεκριμένα, η διοίκηση ήρθε σε συμφωνία με τους Άγγελο Γεωργιόπουλο από Μιλτιάδη, Πέτρο Παππά από Απόλλων Νέας Φιγαλείας, Σταύρο Μπούνα και Βασίλη Θώδη από ΑΟ Διαβολιτσίου και Κώστα Πραντάλο από Τέλλο Άγρα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages