Δίδεται στην κυκλοφορία η Τσακώνα μέσα στις επόμενες 30 ημέρες - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2012

Δίδεται στην κυκλοφορία η Τσακώνα μέσα στις επόμενες 30 ημέρες

Πανετοιμος ο δρόμος Παραδείσια- Τσακώνα και απέχει χρονικά πλέον ελάχιστα από το να δοθεί στην κυκλοφορία. Και ενώ το κομμάτι της παράκαμψης είναι έτοιμο όπως έγραψε η Ελευθερία σχεδιάζουν να δώσουν τον δρόμο σε ένα μηνα από τώρα, δηλαδή στα τέλη Οκτώβρίου γιατί έχει μεινει πίσω ο ηλεκτροφωτισμός.
Την επόμενη βδομάδα προγραμματίζεται εξάλλου να δοθεί και ο δρόμος προς Μεσσήνη, οι οδηγοί δηλαδή για την Νότιο Μεσσηνία θα βγαίνουν στο αεροδρομιο και στον κόμβο της ευθείας αντί για το πράκτικερ σην Θουρία. Θα γλιτώνουν δηλαδή ειδικά τις ώρες αιχμής στα φαναρια του Ασπροχωματος τουλάχιστον 20 λεπτά. Με αυτές τις τελευταίες παρεμβάσεις ολοκληρώνεται επιτελους ο αυτοκινητοδρομος Αθήνα- Καλαμάτα, (αν εξαιρέσει κανείς τον περιμετρικό της πόλης) και η Μεσσηνία μπαίνει σε άλλες προοπτικές. Η Καλαμάτα, η μεγαλύτερη πόλη της περιφερειας πελοποννήσου θα απέχει από το πιο μακρινό σημείο της, μόλις μιάμιση ώρα.
Ο νέος δρόμος θα δώσει και άλλες προοπτικές σε λιμάνι και αεροδρόμιο, η οικιστική αναπτυξη θεωρείται δεδομένη ενώ τουριστικά ήδη ο Νομός Μεσσηνίας θεωρείται εξαιρετικός προορισμός για την Αθήνα. Τώρα αυτός γίνεται συντομος, ασφαλής και σιγουρα θα αποτελεί προτεραιότητα. Ελπίζουμε ο δρόμος να δοθεί νωρίτερα από τον μήνα που προγραμματιζουν καθώς επαναλαμβάνουμε μπορεί να κυκλοφορήσουν οχήματα ακόμη και την επόμενη εβδομάδα. Ο αυτοκινητόδρομος Τρίπολης Καλαματας στο σημείο της μεγάλης κατολίσθησης, εκεί όπου φτιάχνεται η τοξωτή μεταλλική γέφυρα των 390 μέτρων θα έχει παρακαμψη 800 μέτρων που είναι ήδη έτοιμη και απο εκεί θα περνάνε και τα φορτηγά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages