Το λιμάνι του καημού στο πρωτοσέλιδο στην ΄ΦΩΝΗ' - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2012

Το λιμάνι του καημού στο πρωτοσέλιδο στην ΄ΦΩΝΗ'


ΠΕΡΑΣΕ το Master Plan για το λιμάνι της Καλαμάτας χωρίς αλλαγές στο ανάγλυφο του προλιμένα  που χαρακτηρίζεται ως τουριστικός και ναυταθλητικός χώρος, με έμφαση στην κατασκευή του υπήνεμου μόλου για την προστασία της ακτής από τις διαβρώσεις με την αναχαίτιση του κυματισμού.
Αυτό είναι το σημερινό πρώτο θέμα της «ΦΩΝΗΣ», στο πρωτοσέλιδο της οποίας προβάλλονται:
● ΑΙΦΝΙΔΙΑ επίσκεψη Τατούλη χθες στη «Μπιρμπίτα» και δέσμευση για άμεση παρέμβαση εξάλειψης της ντροπής, με αποκατάσταση των κτιριακών εγκαταστάσεων και παρεμβάσεις στους κοινόχρηστους χώρους των 120 στρεμμάτων.
● Η ΜΕΣΣΗΝΗ υποδέχτηκε χθες μεγαλοπρεπώς την εικόνα της Παναγίας Βουλκανιώτισσας, σε μια λιτή τελετή, χωρίς δεξιώσεις και φανφάρες, ενώ ξεκίνησε το Νησιώτικο πανηγύρι.
● ΚΟΙΝΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ Μπόζου – Κόλλια για την ένταξη στο ΕΣΠΑ με 1,3 εκατ. ευρώ για την κτιριακή αναβάθμιση του Νοσοκομείου Κυπαρισσίας ενώ ανακοινώθηκαν και οι σκέψεις για αξιοποίηση της ακίνητης περιουσίας του.
● ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ του δημάρχου Μεσσήνης Στ. Αναστασόπουλου με τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης όπου συζητήθηκε η παραχώρηση ακινήτων στο Δήμο για τη δημιουργία θεματικού πάρκου. Θετική η πρώτη ματιά του υπουργού.
● ΑΝΑΒΕΙ ΦΩΤΙΕΣ η ανέγερση φυλακών στην Πελοπόννησο, με επίθεση του προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Καλαμάτας Κ. Μαργέλη στην Περιφέρεια και επίκληση του Μεσσήνιου πρωθυπουργού. Η ανέγερσή τους στην περιοχή του Εφετείου Καλαμάτας είναι  αδιαπραγμάτευτο αίτημα.
● Η ΑΝΑΣΥΣΤΑΣΗ του ΠΑΣΟΚ είναι μια πολιτική διαδικασία με καθαρές στρατηγικές επιλογές, τόνισε η Νάντια Γιαννακοπούλου, μέλος της Πολιτικής Γραμματείας, μιλώντας προχθές στη Ν.Ε. Ανασύστασης στη Μεσσηνία.
● ΑΥΤΑ και άλλα πολλά ρεπορτάζ, ειδήσεις, σχόλια, άρθρα και παρεμβάσεις, αθλητικά και πολιτιστικά συμπληρώνουν την ύλη της «ΦΩΝΗΣ», μαζί με αγγελίες για την τοπική κτηματαγορά, τις ενοικιάσεις και την αγορά εργασίας.
● ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ τη «ΦΩΝΗ» πρωί – πρωί στα περίπτερα. Έγκυρη ενημέρωση, δυναμική παρέμβαση με άποψη για τα τοπικά δρώμενα και όχι μόνο!... Για να μην σας στέλνουν… αδιάβαστους, διαβάζετε καθημερινά τη «ΦΩΝΗ»! Μόνο κέρδος θα έχετε γνωρίζοντας τι συμβαίνει γύρω σας!!! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages