Οι μαρίνες της οργής και τα Μεσσηνιακά μνημόνια στην 'ΦΩΝΗ' - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2012

Οι μαρίνες της οργής και τα Μεσσηνιακά μνημόνια στην 'ΦΩΝΗ'


ΟΧΙ μία, αλλά δύο μαρίνες (μία στο Πανελλήνιο και μία στον προλιμένα) ήθελε ο Δήμος Καλαμάτας το 2005 με ΟΜΟΦΩΝΗ απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου.
Η χθεσινή δημοσιοποίηση της απόφασης του 2005 από τον δήμαρχο κατέβασε τις μάσκες των πολιτικών υποκριτών και αποκάλυψε την παραπληροφόρηση και τις γκάφες της δημοσιογραφικής παράγκας που σε ανοιχτή σύμπλευση με το ΣΥΡΙΖΑ επιχειρούν πολιτική χειραγώγηση της Μεσσηνιακής κοινής γνώμης.
● ΑΥΤΟ είναι το σημερινό πρώτο θέμα στη ΦΩΝΗ στην πρώτη σελίδα της οποίας προβάλλονται επίσης:
● ΣΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΚΟΜΒΟ αναδεικνύεται η Πελοπόννησος με τη χθεσινή υπογραφή του Μνημονίου Συνεργασίας της Ρυθμιστικής Αρχής Ενέργειας (ΡΑΕ) και της Περιφέρειας στην Τρίπολη.
● ΜΙΚΡΗ συμμετοχή αλλά με παλμό και δυναμική οι χθεσινές απεργιακές συγκεντρώσεις στην Καλαμάτα.
● ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΕ η κυβερνητική δέσμευση και ήδη το 50% της επιστροφής του φόρου πετρελαιοειδών καταβλήθηκαν σε πάνω από 400 χιλιάδες δικαιούχους αγρότες.
● ΜΝΗΜΟΝΙΟ-Συνεργασίας Δήμου Καλαμάτας και ΓΑΙΑΟΣΕ  για την παραχώρηση χρήσης των σταθμών με ζωντανή την προοπτική για ενεργοποίηση μελλοντικά του Σιδηροδρομικού Δικτύου.
● ΜΗΝΥΣΗ από την επικεφαλής της μειοψηφίας Ελένη Αλειφέρη στο δήμαρχο Οιχαλίας Φίλιππο Μπάμη για συκοφαντική δυσφήμηση δια του Τύπου (μέσω του τηλεοπτικού σταθμού «Μεσόγειος»).
● ΑΥΤΑ και άλλα πολλά ρεπορτάζ, ειδήσεις, σχόλια, άρθρα και παρεμβάσεις, αθλητικά και πολιτιστικά συμπληρώνουν την ύλη της «ΦΩΝΗΣ», μαζί με αγγελίες για την τοπική κτηματαγορά, τις ενοικιάσεις και την αγορά εργασίας.
● ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ τη «ΦΩΝΗ» πρωί - πρωί στα περίπτερα. Έγκυρη ενημέρωση, δυναμική παρέμβαση με άποψη για τα τοπικά δρώμενα και όχι μόνο!... Για να μην σας στέλνουν… αδιάβαστους, διαβάζετε καθημερινά τη «ΦΩΝΗ»! Μόνο κέρδος θα έχετε γνωρίζοντας τι συμβαίνει γύρω σας!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages