Εξοργίζουν τις αστυνομικές Ενώσεις για τις τοποθετήσεις στην Μεσσηνία - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2012

Εξοργίζουν τις αστυνομικές Ενώσεις για τις τοποθετήσεις στην Μεσσηνία

Τι και αν η Μεσσηνία μαστίζεται από κλοπές και ληστείες. Οι Ενώσεις των αστυνομικών καταγγέλουν τις τελευταίες τοποθετήσεις αστυνομικών στον Νομό υποστηρίζοντας ότι δεν τις έχει ανάγκη και τις χαρακτηρίζει ρουσφέτια. Οταν όλοι ξέρουν ότι δεν υπάρχουν αστυνομικοί ούτε για βάρδιες στα τμήματα της Μεσσηνίας. Γιατί πήγαν Καλαμάτα οι περισσότεροι είναι το ερώτημα στην Αθήνα που περιγραφεται και στα σχετικά ρεπορτάζ.
Aναίσχυντη ρουσφετολογία καταγγέλλουν οι περισσότερες Ενώσεις αστυνομικών υπαλλήλων της χώρας, μετά τη δημοσιοποίηση των τακτικών μεταθέσεων του προσωπικού της ΕΛ.ΑΣ, αν και όλοι κατανοούν ότι όλα τα αιτήματα μεταθέσεων δεν μπορούσαν να υλοποιηθούν. . Γραφει σε σχετικό ρεκπορτάζ η Ζούγκλα :Συγκεκριμένα, οι Ενώσεις Aστυνομικών εξηγούν ότι -για άγνωστους λόγους που δεν δικαιολογούνται από υπηρεσιακές ανάγκες (!!!!!) – οι μεταθέσεις γίνονται κυρίως σε Μεσσηνία και Αιτωλοακαρνανία. Για την μεν Μεσσηνία υπενθυμίζεται ότι είναι η εκλογική περιφέρεια του Αντώνη Σαμαρά. Για την δε Αιτωλοακαρνανία επισημαίνεται πως είναι ο τόπος καταγωγής του αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ., Ν. Παπαγιαννόπουλου.
 Όπως καταγγέλουν, το Υπουργείο, με τις αποφάσεις του, εμπαίζει τους πολίτες και θέτει σε πολύ μεγάλο κίνδυνο τη δημόσια ασφάλεια. Οι αστυνομικοί που μετατέθηκαν στους περισσότερους νομούς δεν ξεπερνούν τους πέντε (!), με αποτέλεσμα οι οργανικές ελλείψεις που παρατηρούνται στα περισσότερα αστυνομικά τμήματα (ειδικά της επαρχίας) να είναι τεράστιες. Ενδεικτικό της ανεπάρκειας είναι το γεγονός ότι δεν είναι λίγες οι περιοχές που τα περιπολικά, λόγω eλλειψης προσωπικού, παραμένουν ακίνητα για βδομάδες, αφού οι λιγοστοί ένστολοι έχουν επιφορτιστεί με το έργο φύλαξης των αστυνομικών κτηρίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages