EΥΡΕΙΑ ΣΥΣΚΕΨΗ ΣΤΗΝ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΔΑΣΙΚΏΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2012

EΥΡΕΙΑ ΣΥΣΚΕΨΗ ΣΤΗΝ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΔΑΣΙΚΏΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

Στα πλαίσια της προσπάθειας ανασυγκρότησης και αναβάθμισης των Υπηρεσιών της Αποκεντρωμένης διοίκησης πραγματοποιήθηκε, σήμερα, υπό την προεδρία του Γενικού Γραμματέα Μανώλη Αγγελάκα, και με τη συμμετοχή των διευθυντών Δασών των τριών Περιφερειών και στελεχών της Γενικής Δ/νσης Δασών & Αγροτικών Υποθέσεων ευρεία σύσκεψη, με θέμα τη θεσμική και διοικητική μέριμνα προστασίας του δασικού πλούτου της περιοχής μας.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν τα προβλήματα, που αντιμετωπίζει ο κλάδος και διατυπώθηκαν προτάσεις για την αποτελεσματικότερη λειτουργία των δασικών υπηρεσιών.
Ο κ. Αγγελάκας παρουσίασε στους συμμετέχοντες ένα οργανωμένο πλάνο θέσεων και απόψεων για συντονισμένη δράση των υπηρεσιών και τόνισε ότι όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς θα πρέπει να βρίσκονται σε πλήρη ετοιμότητα για την αντιμετώπιση φυσικών φαινομένων, όπως πλημμύρες, λόγω των μεγάλων πυρκαγιών της θερινής περιόδου.
Στη σύσκεψη συμφωνήθηκε παρόμοιες συναντήσεις να πραγματοποιούνται σε τακτά χρονικά διαστήματα, με στόχο τον καλύτερο συντονισμό και την αποτελεσματικότητα όλων των δράσεων. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages