ΑΚΕΦΑΛΗ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΥΠΟΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ- ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ; - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2012

ΑΚΕΦΑΛΗ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΥΠΟΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ- ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ;

ΣΟΒΑΡΑ προβλήματα προκύπτουν με την λειτουργία της Υποδιεύθυνσης της ΕΛ.ΑΣ. στην Τριφυλία που καλύπτει μια μεγάλη γεωγραφική περιοχή καθώς η υπηρεσία εδώ και ημέρες παραμένει ακέφαλη προκαλώντας θέμα συζήτησης μεταξύ των κατοίκων και φορέων ενώ ο Δήμος παρότι δεν προχώρησε σε επίσημη ανακοίνωση σχεδιάζει να αναδείξει το θέμα.
Παρά το γεγονός ότι η Υποδιεύθυνση Τριφυλίας αντιμετωπίζει πρόβλημα λειψανδρίας τόσο λόγω των κενών οργανικών θέσεων που ανέρχονται σε 30 περίπου για όλες τις υπηρεσίες, έχει να αντιμετωπίσει και την πρόσφατη συνταξιοδότηση του προσωπικού του καθώς αποχώρησαν άτομα από το Αστυνομικό τμήμα αλλά κυρίως από την Τροχαία λόγω ηλικίας. Το πρόβλημα είναι υπαρκτό καθώς οι 20 αστυνομικοί που θα έρθουν δεν καλύπτουν όχι την Μεσσηνία αλλά δεν επαρκούν να στελεχώσουν ούτε δύο τμήματα.
Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο μέχρι πρότινος Διευθυντής κ. Λάνος προήχθη και μετατέθηκε στην Αστυνομική Διεύθυνση Μεσσηνίας, με αποτέλεσμα χρέη διοίκησης να εκτελούνται από τον αναπληρωτή του. Καθώς οι καιροί είναι περίεργοι στην πόλη γίνονται συζητήσεις μήπως με τον τρόπο αυτό οδηγηθεί σε υποβάθμιση η υπηρεσία ιδίως σε περιόδους που απαιτείται η ενεργή παρουσία της λόγω της επικείμενης ελαιοκομικής περιόδου αλλά και το οδικό δίκτυο που καλύπτει. Δημοσιογραφικές πληροφορίες αναφέρουν ότι το θέμα έχει απασχολήσει την περιφερειακή Διεύθυνση της Αστυνομίας καθώς μπορεί να ενημερώσει την πολιτική ηγεσία ο Διευθυντής Πελοποννήσου που είναι Μεσσήνιος και γνωρίζει αρκετά καλά τα προβλήματα του Νομού μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages