Τελικά θα μας τρελάνουν ή υπάρχουν λεφτά στο Δήμο Τριφυλίας για τους αυτοδιοικητικούς; - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2012

Τελικά θα μας τρελάνουν ή υπάρχουν λεφτά στο Δήμο Τριφυλίας για τους αυτοδιοικητικούς;

ΤΕΛΙΚΆ ή έχουν στόχο να μας τρελάνουν στο Δήμο Τριφυλίας ή συμβαίνει κάτι άλλο που δεν γνωρίζουμε καθώς ακούμε καθημερινά...ότι λεφτά δεν υπάρχουν! Ελάτε που όμως βρίσκονται όταν αφορούν τα αυτοδιοικητικά ζητήματα αμοιβών!
Μπορεί λοιπόν οι Πρόεδροι να είναι απλήρωτοι για να κάνουν απλές εργασίες στα χωριά τους, μπορεί Αντιδήμαρχος να πήρε πάνω από 35.000 ευρώ για έξοδα παραστάσεων που του όφειλαν διότι απειλούσε με παραίτηση όπως θυμόμαστε αλλά στην πρόσφατη Οικονομική Επιτροπή είδαμε ότι διατίθενται ποσό 15.050 ευρώ συμβούλων (για συμμετοχή σε συμβούλια παρακαλώ) ενώ περιλαμβάνονται έργα όπως : καθαρισμός δρόμων και ζωνών πυροπροστασίας 10.000 ευρώ γενικά και αόριστα συν 4.000 Τριπύλα.  Γεγονός είναι ότι θα πληρώσουμε ακριβά με  195.000 ευρώ για την ολοκλήρωση των ομβρίων Κυπαρισσίας, που θα κοστίσει τελικά ο κούκος αηδόνι! Τα συμπεράσματα δικά σας. Θα επανέλθουμε φυσικά γιατί στη πρόσφατη συνεδρίαση του Δ.Σ. ακούστηκαν πολλά ενδιαφέροντα. Ι.ΜΠ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages