Υγεία και ρευστότητα στο πρωτοσέλιδο στη ΄ΦΩΝΗ' - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2012

Υγεία και ρευστότητα στο πρωτοσέλιδο στη ΄ΦΩΝΗ'


ΑΝΟΙΓΟΥΝ οι κάνουλες ρευστότητας με στόχο το φρένο στην ύφεση και την αντιμετώπιση της ανεργίας, με κυβερνητικές αποφάσεις και επιμονή Σαμαρά για επιτάχυνση των διαδικασιών επανεκκίνησης των έργων και τόνωση της επιχειρηματικότητας.
Αυτό είναι το πρώτο θέμα στη σημερινή «ΦΩΝΗ» στο πρωτοσέλιδο της οποίας προβάλλονται ακόμη:
● ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝ οι διοικήσεις των Νοσοκομείων με απόφαση της διακομματικής. Έτσι παραμένει μέχρι τη λήξη της θητείας του και ο διοικητής του Νοσοκομείου Καλαμάτας Γιώργος Μπέζος.
● ΣΤΗΝ 6Η ΥΠΕ θα τοποθετηθεί διοικητής ο Παν. Κατσίβελας, με υπουργική απόφαση που πιθανότατα θα υπογραφεί τις επόμενες μέρες.
● 1,2 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ για το Νοσοκομείο Κυπαρισσίας διαψεύδει τις φήμες υποβάθμισης ή και κατάργησής του. Πρόκειται για την κτιριακή αναδιαρρύθμιση των εξωτερικών ιατρείων.
● ΔΥΟ ΠΙΛΟΤΙΚΕΣ προτάσεις για τα χωροταξικά πλαίσια στην Πελοπόννησο και επιτάχυνση των διαδικασιών για αποζημιώσεις των πυροπλήκτων Αρκαδίας και Κορινθίας.
● Η ΜΕΣΣΗΝΗ υποδέχεται σήμερα την ιερά Εικόνα της Παναγίας Βουλκανιώτισσας και αρχίζει το 8ήμερο προσκύνημα και το πανηγύρι.
● ΜΕΧΡΙ τις 6 Οκτωβρίου θα παρατείνουν τις κινητοποιήσεις τους οι δικαστικοί, σύμφωνα με το επικρατέστερο σενάριο που θα αποφασιστεί στη Γενική Συνέλευση του Σαββάτου.
● ΑΡΘΡΟ του διευθυντή της «ΦΩΝΗΣ» Θαν. Τσαμούλη για την πολιτικοδημοσιογραφική «παράγκα» ΣΥΡΙΖΑ-Ελευθερίας με αφορμή την «αποκάλυψη» του… σκελετού του Νίκου Φλαούνα!
● ΑΥΤΑ και άλλα πολλά ρεπορτάζ, ειδήσεις, σχόλια, άρθρα και παρεμβάσεις, αθλητικά και πολιτιστικά συμπληρώνουν την ύλη της «ΦΩΝΗΣ», μαζί με αγγελίες για την τοπική κτηματαγορά, τις ενοικιάσεις και την αγορά εργασίας.
● ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ τη «ΦΩΝΗ» πρωί – πρωί στα περίπτερα. Έγκυρη ενημέρωση, δυναμική παρέμβαση με άποψη για τα τοπικά δρώμενα και όχι μόνο!... Για να μην σας στέλνουν… αδιάβαστους, διαβάζετε καθημερινά τη «ΦΩΝΗ»! Μόνο κέρδος θα έχετε γνωρίζοντας τι συμβαίνει γύρω σας!!! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages