Συλλήψεις στο λιμάνι Καλαμάτας για παρατράγουδα - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2012

Συλλήψεις στο λιμάνι Καλαμάτας για παρατράγουδα


Πρώτες πρωινές ώρες (χθες Πέμπτη), στη χερσαία ζώνη του λιμένα της Καλαμάτας συνελήφθησαν από στελέχη της Λιμενικής Αρχής ένας 35χρονος οδηγός Φ/Γ οχήματος και ο 53χρονος συνοδηγός του, διότι βρέθηκαν εντός του φορτηγού μία εξωλέμβια μηχανή 60HP, ναυτιλιακός εξοπλισμός και διαρρηκτικά εργαλεία.

Από την έρευνα προέκυψε ότι τα ανωτέρω είχαν κλαπεί από το ερασιτεχνικό σκάφος «ΕΥΤΑΒΙΛ» Λ.Κ.2703, το οποίο ελλιμενιζόταν στο λιμένα ΠΕΤΑΛΙΔΙΟΥ.
Επίσης στην περιοχή υπήρχε το φουσκωτό σκάφος «ΕΣΧΑΤΗ» Λ. Ωρωπού 4670, ιδιοκτησίας του 35χρονου οδηγού, δίπλα στο οποίο ήταν μία εξωλέμβια μηχανή 25HP, η οποία δεν ήταν καταχωρημένη στην άδεια εκτέλεσης πλόων του σκάφους και σύμφωνα με την επίσημη αντιπροσωπεία της εταιρείας το συγκεκριμένο μοντέλο της εξωλέμβιας μηχανής δεν είχε εισαχθεί επίσημα από αυτήν στην Ελλάδα.
Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Καλαμάτας που διενεργεί την προανάκριση κατά την αυτόφωρη διαδικασία κατασχέθηκαν το Φ/Γ όχημα, η εξωλέμβια μηχανή 60HP, η εξωλέμβια μηχανή 25HP, το φουσκωτό σκάφος «ΕΣΧΑΤΗ», χειριστήρια εξωλέμβιας μηχανής, όργανα πλεύσης φωτισμού, ένα ντεπόζιτο βενζίνης και διάφορα διαρρηκτικά εργαλεία.        

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages