Νέο Δημαρχείο και επαφές για το Νομό στην εφημερίδα 'ΦΩΝΗ' - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2012

Νέο Δημαρχείο και επαφές για το Νομό στην εφημερίδα 'ΦΩΝΗ'


ΤΗΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ στο Δήμο Καλαμάτας του κτιρίου της Καρδιολογικής του παλιού Νοσοκομείου, ανακοίνωσε χθες στη Βουλή ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λυκουρέντζος, απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση του Γιάννη Λαμπρόπουλου. Παράλληλα επανέλαβε τη δέσμευσή του για τη συνέχιση της λειτουργίας του Νοσοκομείου Κυπαρισσίας, διαψεύδοντας δημοσιεύματα για υποβάθμισή του.
Από την πλευρά του ο δήμαρχος Καλαμάτας ευχαρίστησε με θερμά λόγια την εξαγγελία του υπουργού, με την οποία η Καλαμάτα αποκτά ένα ολοκληρωμένο διοικητικό κέντρο.
Αυτό είναι το σημερινό πρώτο θέμα στη «ΦΩΝΗ» που στο πρωτοσέλιδό της προβάλλει:
● ΣΥΜΦΩΝΙΑ επήλθε χθες μεταξύ των πολιτικών αρχηγών του κυβερνητικού συνασπισμού για το πακέτο μέτρων. Η πολιτική συμφωνία στο εσωτερικό δυναμώνει τη θέση της χώρας στη σκληρή διαπραγμάτευση με τους εταίρους για επιμήκυνση και συνέχιση της χρηματοδότησης ώστε να ξεπεραστεί η κρίση. Έτσι ο Σαμαράς με όπλο το εσωτερικό πολιτικό μέτωπο υπέρ του ευρώ αποκτά ισχυρή διαπραγματευτική ισχύ ενόψει της Συνόδου Κορυφής.
● ΑΠΕΙΡΑΧΤΗ ΜΕΝΕΙ η αμμουδιά στον Προλιμένα διαβεβαίωσε τους κατοίκους της Παραλίας ο δήμαρχος Παν. Νίκας.
●  ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ στο Πήδημα ζητούν πρόσβαση στον έξω κόσμο που εμποδίζει ο αυτοκινητόδρομος.
● ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ του περιφερειάρχη με τον Μητροπολίτη Μεσσηνίας, στην οποία επιβεβαιώθηκε η αγαστή συνεργασία των δύο θεσμών, ενώ συζητήθηκαν τρόποι για την ένταξη έργων της Μητρόπολης στο ΕΣΠΑ.
● ΦΕΥΓΕΙ σήμερα η εικόνα της Παναγίας Βουλκανιώτισσας από τη Μεσσήνη για την Ιερά Μονή. Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για το γεγονός.
● ΑΥΤΑ και άλλα πολλά ρεπορτάζ, ειδήσεις, σχόλια, άρθρα και παρεμβάσεις, αθλητικά και πολιτιστικά συμπληρώνουν την ύλη της «ΦΩΝΗΣ», μαζί με αγγελίες για την τοπική κτηματαγορά, τις ενοικιάσεις και την αγορά εργασίας.
● ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ τη «ΦΩΝΗ» πρωί - πρωί στα περίπτερα. Έγκυρη ενημέρωση, δυναμική παρέμβαση με άποψη για τα τοπικά δρώμενα και όχι μόνο!... Για να μην σας στέλνουν… αδιάβαστους, διαβάζετε καθημερινά τη «ΦΩΝΗ»! Μόνο κέρδος θα έχετε γνωρίζοντας τι συμβαίνει γύρω σας!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages