Παρέλυσε όλη η χώρα με απεργίες μήνυμα προς την Τρόικα - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2012

Παρέλυσε όλη η χώρα με απεργίες μήνυμα προς την Τρόικα

Δεν έχουν τέλος οι κινητοποιήσεις από τις επαγγελματικές ενώσεις και τα εργατικά συνδικάτα σε όλη τη χώρα αφού το απεργιακό δελτίο καθημερινά γεμίζει με όσους αντιδρούν στις περικοπές σε μισθούς και συντάξεις. Σήμερα οι εργαζόμενοι της ΠΟΕ-ΟΤΑ έχουν προγραμματίσει πανελλαδική κατάληψης σε όλα τα δημαρχεία από τις 10 το πρωί έως τη μία το μεσημέρι. Τις ώρες αυτές, η ΠΟΕ-ΟΤΑ καλεί σε γενικές συνελεύσεις τους εργαζόμενους, προκειμένου να ενημερωθούν για τα νέα μέτρα και να αποφασιστούν οι επόμενες κινητοποιήσεις.
 Οι δικαστικοί από την πλευρά τους συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις. Ήδη, δικαστές και εισαγγελείς με απόφαση της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων έχουν προχωρήσει σε αποχή από τα καθήκοντά τους – κατεβαίνουν από την έδρα από τις 10 π.μ έως τη λήξη του ωραρίου τους (3 μ.μ.). Οι κινητοποιήσεις τους αυτές θα διαρκέσουν έως τις 30 Σεπτεμβρίου.
 Την ίδια ώρα η Διοίκηση του ΤΕΙ Αθήνας βάζει λουκέτο και αναστείλει την εκπαιδευτική και διοικητική λειτουργία του Ιδρύματος την Τρίτη, την Τετάρτη και την Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου. Και οι εφοριακοί όμως κατεβαίνουν σε 24ωρη απεργία την Παρασκευή ενώ έχουν προειδοποιήσει και για νέα 24ωρη απεργία την ερχόμενη Παρασκευή 28/9.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages