Τα γαλάζια παιδιά σεμνά και ταπεινά με αλήθειες για τις περιουσίες τους! - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2012

Τα γαλάζια παιδιά σεμνά και ταπεινά με αλήθειες για τις περιουσίες τους!

Πολιτική θύελλα προκαλεί το δημοσίευμα της Real News, σύμφωνα με το οποίο ο πρόεδρος της Βουλής Ευάγγελος Μεϊμαράκης και οι δύο πρώην υπουργοί της, Γιώργος Βουλγαράκης και Μιχάλης Λιάπης εμπλέκονται σε σκάνδαλο ξεπλύματος μαύρου χρήματος που υπολογίζεται σε 10,2 δισεκατομμύρια ευρώ. 
Τα στοιχεία - σοκ προκύπτουν από τις καταγγελίες του κτηματομεσίτη Ιωσήφ Λιβανού και του επιχειρηματία Γιώργου Ζωγραφάκη
Ήδη, οι τρεις εμπλεκόμενοι έχουν απαντήσει στο δημοσίευμα, διαψεύδοντας οποιαδήποτε εμπλοκή τους και θα υποβάλουν μηνύσεις.
O κ. Μεϊμαράκης ενημερώθηκε για το δημοσίευμα εν πτήσει, επιστρέφοντας από την Πανευρωπαϊκή Διάσκεψη Προέδρων Ευρωπαϊκών Κοινοβουλίων και μόλις προσγειώθηκε στο ασεροδρόμιο των Σπάτων προχώρησε στην παρακάτω ανακοίνωση: «Μόλις επέστρεψα από το εξωτερικό, πληροφορήθηκα την ανάμειξη του ονόματός μου σε υπόθεση που δημοσιεύεται στην εφημερίδα RealNews. Δηλώνω με κατηγορηματικό τρόπο ότι ουδεμία εμπλοκή έχω και τη Δευτέρα το πρωί θα προσέλθω στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου για να ζητήσω την άμεση διερεύνηση και διαλεύκανση της εν λόγω υπόθεσης. Αυτονόητο είναι ότι επιφυλάσσομαι παντός νομίμου δικαιώματός μου».
«Ας σταματήσει πια αυτή η τακτική της λάσπης στον ανεμιστήρα! Δεν γνωρίζω ούτε κατ 'όψη,απολύτως ΚΑΝΕΝΑ απ τα αναφερόμενα πρόσωπα στο ρεπορταζ της Real News και πολύ περισσότερο δεν έχω σχέση με τα αναγραφόμενα. Έδωσα ήδη εντολή να κινηθούν οι απαραίτητες νομικές διαδικασίες εναντίων όσων ισχυρίζονται αυτά τα μυθεύματα», έγραψε ο Γιώργος Βουλγαράκης στο twiter.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages