«Πόλεμος» δηλώσεων Πετράκου και Νικολάκου για τους απλήρωτους εργάτες - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2012

«Πόλεμος» δηλώσεων Πετράκου και Νικολάκου για τους απλήρωτους εργάτες

«Η Εργοδοσία του φράγματος Ασωπού έδιωξε τους εργάτες για να μη μιλήσουν στην αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ» δηλώνει –με σημερινή γραπτή δήλωση του- μεταξύ άλλων ο βουλευτής Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ Θ. Πετράκος και καταγγέλλει ότι «η Περιφέρεια Πελοποννήσου έχει πιστοποιήσει εργασίες ύψους 20% ενώ έχει εκτελεστεί το 11% του έργου και παρόλο που η εταιρεία ΙΟΝΙΟΣ τεχνική έχει πάρει ήδη 8,5 εκ. ευρώ, οι εργαζόμενοι παραμένουν απλήρωτοι 8 μήνες».
«Όψιμα ο κ. Πετράκος ανακάλυψε το φράγμα του Ασωπού» απαντάει –επίσης με γραπτή σημερινή της δήλωση- η αντιπεριφερειάρχης Ντίνα Νικολάκου. 
Η κ. Νικολάκου ξεκαθαρίζει, αναφορικά με την πληρωμή των εργαζομένων, «για να μην είναι θολό, ότι οι πληρωμές του έργου αυτού κε Πετράκο δεν γίνονται ούτε από τον κ. Τατούλη, ούτε και από την Περιφέρεια Πελοποννήσου. Την διαχείριση αυτού του έργου πνοής την έχουν οι Τεχνικές Υπηρεσίες της Περιφέρειάς μας, ενώ η Διοίκηση του γίνεται από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και οι πληρωμές προς τον ανάδοχο από τον ΟΠΕΚΕΠΕ».
Και η αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης καταλήγει: «Στοιχειώδης πολιτική ευπρέπεια κύριε Πετράκο θα επέβαλε σε εσάς ως ¨ευαίσθητου δημοκράτη¨ που καίγεται για τα συμφέροντα των εργαζομένων να τους ενεργοποιήσετε ώστε να εισπράξουν νόμιμα αυτά που δικαιούνται και όχι ¨να φωνάζετε στην πόρτα του νοικοκύρη¨ που φρόντισε για αυτό».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages