'Δεν ήρθα να τα οικονομήσω στο Δήμο' ξεκαθάρισε ο Κόλλιας για τις αμοιβές αιρετών - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2012

'Δεν ήρθα να τα οικονομήσω στο Δήμο' ξεκαθάρισε ο Κόλλιας για τις αμοιβές αιρετών

ΣΕ κόντρα έτεινε να εξελιχθεί το θέμα αντιμισθίας των αιρετών στην συνεδρίαση του Δ.Σ. Τριφυλίας με αφορμή τις αμοιβές των αιρετών καθώς η μειοψηφία θεώρησε ότι σε περιόδους κρίσης θα μπορούσαν τα παραπάνω ποσά να καλύψουν ανάγκες του Δήμου με άμεσο τρόπο.
Το ζήτημα είχε θέσει ο επικεφαλής της παράταξης Δημήτρης Σωτηρόπουλος θέτοντας προ των ευθυνών τους τους αυτοδιοικητικούς. Όμως τουλάχιστον η απάντηση του Δημάρχου που δόθηκε ήταν κατατοπιστική.
Ο κ. Μπακούρος έθιξε ξανά το θέμα αμοιβής των αιρετών προκειμένου να πληρώνονται Δήμαρχος και Αντιδήμαρχος υποστηρίζοντας ότι η κοινωνία να είναι σε εξέγερση. Στη συνέχεια υποστήριξε ότι "δεν μας έπεισε ο Δήμαρχος ότι τα οικονομικά του Δήμου είναι χάλια ρωτώντας αν τελικά υπάρχει πρόβλημα όπως με την εταιρία με τα όμβρια που πληρώθηκαν τεράστια ποσά" υπονοώντας ότι το έργο δεν έχει ακόμα ολοκληρωθεί από άστοχες παρεμβάσεις, θέτοντας στο ύψος των περιστάσεων τις αμοιβές των αυτοδιοικητικών.. Ζήτησε πάντως το θέμα να μην συζητηθεί εκ νέου διότι δεν έχει νόημα στο μέλλον...Το γεγονός ότι το θέμα προκάλεσε εντάσεις αποδεικνύει ότι υπήρξε ζήτημα. στο Δήμο.
Ο κ. Κόλλιας πάντως ήταν αποστομωτικός ξεκαθαρίζοντας ότι "δεν ήρθα ούτε να οικονομήσω, ούτε να πάρω ένα ευρώ, ωστόσο η σύνταξή μου είναι μικρή και έχω να μεγαλώσω τα παιδιά μου οπότε με τις περικοπές αντιμισθίας δεν χρειάζεται να τίθεται τέτοιο θέμα» για να συμπληρώσει ότι «τα ποσά είναι συγκεκριμένα θέλοντας να διατηρήσουμε την αξιοπιστία μας αλλά και την προσφορά στο Δήμο». Μήπως υπονοεί ότι υπάρχουν άλλοι που ενδιαφέρονται για την καρέκλα και τον μισθό; Αλήθεια μήπως πρέπει να αποκαλύψουμε ποιος και πότε σύμβουλος είχε θέσει το θέμα από την παράταξη της πλειοψηφίας; Θα επανέλθουμε,.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages