Ευθύνες του πολιτικού συστήματος στο πρωτοσέλιδο στη 'ΦΩΝΗ' - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2012

Ευθύνες του πολιτικού συστήματος στο πρωτοσέλιδο στη 'ΦΩΝΗ'


ΩΡΑ ΕΥΘΥΝΗΣ για όλους, κόμματα και κοινωνία. Δεν φθάνει η αποφασιστικότητα και οι κινήσεις Σαμαρά στη διεθνή σκακιέρα για τη διάσωση της χώρας.
Αυτό είναι το πρώτο θέμα στη σημερινή «ΦΩΝΗ» όπου υπάρχει πολιτική ανάλυση και σχολιασμός των τριών δημοσκοπήσεων του Σαββατοκύριακου, από τον συνεργάτη μας Θαν. Κουκοβίστα. Στην πρώτη σελίδα ακόμη προβάλλονται:
● ΤΙΜΗ και ΔΟΞΑ στους πρωτεργάτες της Μεσσηνιακής Επανάστασης του 1834, που πρώτοι μίλησαν για κοινωνική δικαιοσύνη και τα έβαλαν με το «σύστημα» εξουσίας της εποχής, το οποίο ήταν βουτηγμένο στη διαφθορά.
● ΤΟ ΤΡΕΝΟ θα «σφυρίξει» ξανά σε Κυπαρισσία και Καλαμάτα στο πλαίσιο εκδρομής το προσεχές Σάββατο.
● ΚΛΟΠΕΣ από τσιγγάνες στην Κυπαρισσία με θύμα και τον αντιδήμαρχο Γ. Σαμπαζιώτη ενώ στη Μάνη πιάστηκαν στα πράσα τρεις τσιγγάνοι (οι δυο ανήλικοι) οι οποίοι σήκωσαν ηλεκτρικές συσκευές από χωριό της Μάνης.
● Ο ΣΥΡΙΖΑ δια του βουλευτή Μεσσηνίας Θαν. Πετράκου παρουσίασε 6 προτάσεις για υπερχρεωμένα νοικοκυριά στην Επιτροπή Εμπορίου. παράλληλα σχολιάζει την απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου για τις λιγνιτικές μονάδες της ΔΕΗ, χαρακτηρίζοντάς την κόλαφο για την «τρόικα εσωτερικού».
● Η ΕΣΕΕ καταγράφει 13 λόγους για τους οποίους δεν πέφτουν οι τιμές στην αγορά.
● Ο ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΗΣ καταγωγής καθηγητής Πολιτικής Οικονομίας Κώστας Βεργόπουλος γράφει για τις «Ευρωπαϊκές ασκήσεις επί χάρτου». Ο Γιάννης Τασσιόπουλος, Μεσσήνιος εκδότης-διευθυντής της «ΧΡΗΜΑ PLUS» προειδοποιεί τον μίστερ Τόμσεν να μη… βάζει φωτιά στη χώρα γιατί οι Ελληνες δεν θα το ανεχτούν.
● Ο ΘΟΔΩΡΟΣ Γαλανόπουλος γράφει για την Μπιρμπίτα που δεν έγινε Μπάρμπι, σχολιάζοντας τις τελευταίες εξελίξεις για τον καταυλισμό των τσιγγάνων στο βάλτο που… βάλτωσε. 
● ΑΥΤΑ και άλλα πολλά ρεπορτάζ, ειδήσεις, σχόλια, άρθρα και παρεμβάσεις, αθλητικά και πολιτιστικά συμπληρώνουν την ύλη της «ΦΩΝΗΣ», μαζί με αγγελίες για την τοπική κτηματαγορά, τις ενοικιάσεις και την αγορά εργασίας. 
● ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ τη «ΦΩΝΗ» πρωί – πρωί στα περίπτερα. Έγκυρη ενημέρωση, δυναμική παρέμβαση με άποψη για τα τοπικά δρώμενα και όχι μόνο!... Για να μην σας στέλνουν… αδιάβαστους, διαβάζετε καθημερινά τη «ΦΩΝΗ»! Μόνο κέρδος θα έχετε γνωρίζοντας τι συμβαίνει γύρω σας!!!  
ΚΑΙ…
● ΑΥΡΙΟ η «ΦΩΝΗ» δεν θα κυκλοφορήσει λόγω της απεργίας των εργαζομένων σε Τύπο και ΜΜΕ. Πάλι μαζί την Τετάρτη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages