Απλήρωτοι και ανασφάλιστοι οι εργαζόμενοι κοινωφελούς εργασίας στην Τριφυλία - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2012

Απλήρωτοι και ανασφάλιστοι οι εργαζόμενοι κοινωφελούς εργασίας στην Τριφυλία

ΣΟΒΑΡΟ πρόβλημα δεν αντιμετωπίζει μόνο η Καλαμάτα αλλά και η Κυπαρισσίας με τους απλήρωτους  εργαζόμενους κοινωφελούς εργασίας που εργάζονται εδώ και δύο μήνες προσφέροντας εργασία  στο Δήμο Τριφυλίας. Οι 60 και πλέον εργαζόμενοι πρόσφατα συναντήθηκαν με τον δήμαρχο Τριφυλίας Κώστα Κόλλιας, στον οποίο εξέθεσαν το πρόβλημα που βιώνουν καθώς οι περισσότεροι έχουν οικογένειες επιβιώνοντας με το μικρό ποσό που τους οφείλεται.
Οι 5μηνίτες επέμειναν στην στάση του παρά το γεγονός ότι δεν πληρώνονται άμεσα από το Δήμο ο κ. Κόλλιας τους υποσχέθηκε ότι μετά από επικοινωνία που είχε με τον αρμόδιο πολιτιστικό φορέα θα πληρωθούν δεδομένου ότι τα ποσά αποπληρωμής προέρχονται από ευρωπαϊκούς πόρους, δείχνοντας ως αποκλειστικά υπεύθυνο τον κ. Καραμπάτο για το χάλι που δημιουργήθηκε. Θέση για το θέμα πήραν υπηρεσιακοί παράγοντες του Δήμου όπως σθεναρή ήταν η θέση του αρμόδιου αντιδημάρχου κ. Ανδρινόπουλου που είναι υπεύθυνος για το προσωπικό καταβάλλοντας προσπάθεια για την επίλυση του θέματος. Οι εργαζόμενοι ωστόσο δεν είναι μόνο απλήρωτοι αλλά το χειρότερο είναι ότι δεν έχουν ασφαλιστική κάλυψη δείχνοντας ότι πλέον τα νέα Stage είναι χειρότερα από τα...προηγούμενα με τους εμπνευστές τους να μην ξέρουν πλέον τι να πουν!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages