Η ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΑΡΧΟΝΤΙΑ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΤΗΣ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ; - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Πέμπτη 14 Ιουλίου 2022

Η ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΑΡΧΟΝΤΙΑ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΤΗΣ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ;

 


Ή καθαριότητα ισχυριζόμαστε ότι είναι μισή αρχοντιά. Είναι όμως πραγματικότητα η κάτι διαφορετικό από τη στιγμή που δεν εφαρμόζεται σε όλο της το εύρος. Αρκετές φορές ευθυνόμαστε εμείς ως δημότες για την καθαριότητα των εξωτερικών χώρων, τα κλαδιά και τα σκουπίδια που γεμίζουν τους δρόμους. 

Αρκετές φορές ευθυνόμαστε εμείς ως δημότες για την καθαριότητα των εξωτερικών χώρων, τα κλαδιά και τα σκουπίδια που γεμίζουν τους δρόμους. Αυτή τη φορά όμως καθώς διανύουμε τουριστική περίοδο, η συσσώρευση φυκιών στην ξεχασμένη περιοχή αποβάθρας Κυπαρισσίας θυμίζει ότι το γνωστό ρητό μάλλον ορισμένοι το ξέχασαν. 

Αν αναλογιστούμε βέβαια ότι στην περιοχή υπάρχουν τουριστικές επιχειρήσεις και αυτή αυτή την εικόνα αντικρίζουν οι επισκέπτες της περιοχής μας. Μήπως θα περιμένουν να περάσει το καλοκαίρι και μετά να γίνει περισυλλογή των φυκιών στην ξεχασμένη αυτή η περιοχή; Οι ιδιοκτήτες καταλλυμμάτων έχουν απευθυνθεί στο Δήμο όπου ευθύνη του αποτελεί ο αιγιαλός αλλά χωρίς ανταπόκριση, ενώ στη περιοχή υπάρχουν εδώ και μήνες υπολλείμματα από κλάδεμα φοινίκων. Τελικά ποιος θα ενδιαφερθεί; ΙΩΑΝ. ΜΠ.

KYPARISSIA TV VIDEO: https://youtu.be/_nHj3QcKjqg

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages