1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Αθλητικής Οδοντιατρικής στην Κυπαρισσία - KYPARISSIANEWS.COM Η ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

KYPARISSIANEWS.COM  Η ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου 2023

1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Αθλητικής Οδοντιατρικής στην Κυπαρισσία

 


Στην Κυπαρισσία Παρασκευή 8, Σάββατο 9 και Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου 2023 θα λάβει χώρα το 1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Αθλητικής Οδοντιατρικής 

Το συνέδριο συνδιοργανώνουν η EEAΘΛO, O.Σ.MEΣΣHNIAΣ, O.Σ.APKAΔIAΣ, ο  Δήμος Τριφυλίας και η Περιφέρεια Πελοποννήσου στο αμφιθέατρο AΛEKOΣ ΠAΠAΔOΠOYΛOΣ. Στα πλαίσια του συνεδρίου έχουν προγραμματιστεί παράλληλες δράσεις.

1) Eνημέρωση κοινού στις 11.30 π.μ. το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου στην αίθουσα του Δ.Σ. του Δήμου Τριφυλίας στην Κυπαρισσία. Η θεματολογία θα περιλαμβάνει διαστροφή και στοματική υγεία αθλητών και αθλητικούς νάρθηκες.

2) Το Σάββατο στις 6μ.μ. στην παραλία του Άη Λαγούδη στην Κυπαρισσία θα γίνει αγώνας δρόμου 4χλμ και 1 χλμ για τα παιδιά. Στα παιδιά θα δοθούν οδοντόκρεμες και οδοντόβουρτσες. Η συμμετοχή είναι δωρεάν. Δηλώσεις συμμετοχής στην παραλία του Άη Λαγούδη 3.00-5.30 μ.μ. το Σάββατο και στο συνεδριακό κέντρο Αλέκος Παπαδόπουλος έως τις 5.30μ.μ.

3) Το Σάββατο στις 7.30μ.μ στο κλειστό γυμναστήριο Κυπαρισσίας θα πραγματοποηθεί αγώνας μπάσκετ μεταξύ της ομάδας του Δίωνα Κυπαρισσίας και των υγειονομικών Καλαμάτας. Η είσοδος είναι 5€.

4) Το Σάββατο μετά τις 6μ.μ. θα λάβει χώρα τουρνουά beach volley στην παραλία του Άη Λαγούδη. Συμμετοχή ίδια σημεία όπως και για το τρέξιμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages