ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ συνάντηση Δημάρχου Τριφυλίας στη συνάντηση του περιφερειάρχη Πελοποννήσου Π. Νίκα με τον δήμαρχο Γ. Λεβεντάκη - KYPARISSIANEWS.COM Η ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

KYPARISSIANEWS.COM  Η ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου 2023

ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ συνάντηση Δημάρχου Τριφυλίας στη συνάντηση του περιφερειάρχη Πελοποννήσου Π. Νίκα με τον δήμαρχο Γ. Λεβεντάκη


 
Θέματα που αφορούν στον Δήμο Τριφυλίας απασχόλησαν τη συνάντηση που ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας είχε την Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου, στην έδρα της Περιφέρειας, στην Τρίπολη, με τον δήμαρχο Γιώργο Λεβεντάκη.

Μεταξύ άλλων, ο περιφερειάρχης δήλωσε ότι είναι έτοιμη η μελέτη για την αποκατάσταση του δημοτικού σταδίου της Κυπαρισσίας και πλέον μπαίνει σε πορεία υλοποίησης η πλήρης ανακατασκευή του σημαντικού αυτού αθλητικού χώρου.

Ακόμα, στην ίδια συνάντηση συζητήθηκαν έργα που υλοποιήθηκαν, υλοποιούνται ή έχουν δρομολογηθεί από την Περιφέρεια στον Δήμο Τριφυλίας, μεταξύ των οποίων το γήπεδο της Ελαίας και η εργολαβία στους Χριστιάνους, ενώ γνωστοποιήθηκε ότι το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα θα γίνει η εγκατάσταση εργολάβου στο έργο Εξοχικό – Πλάτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages