ΝΕΟ ΣΟΒΑΡΟ ΤΡΟΧΑΙΟ ΣΤΟ ΚΑΛΟΝΕΡΟ ΜΕ ΖΕΥΓΑΡΙ ΠΟΥ ΣΩΘΗΚΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ - KYPARISSIANEWS.COM Η ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

KYPARISSIANEWS.COM  Η ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 2023

ΝΕΟ ΣΟΒΑΡΟ ΤΡΟΧΑΙΟ ΣΤΟ ΚΑΛΟΝΕΡΟ ΜΕ ΖΕΥΓΑΡΙ ΠΟΥ ΣΩΘΗΚΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ

 


Από θαύμα γλίτωσε ένα ζευγάρι από τροχαίο ατύχημα που είχε πριν λίγες στην εθνική οδό Τσακώνας – Καλού Νερού, εξαιτίας αδέσποτου σκύλου που βρέθηκε στη μέση του δρόμου.

Αφού βγήκαν αλώβητοι από αυτή την περιπέτεια και από το κατεστραμμένο τους όχημα, με μήνυμά τους στην «Ε» επισημαίνουν την επικινδυνότητα του δρόμου αλλά και τη μέριμνα που θα πρέπει να ληφθεί για την προστασία των αδέσποτων που όπως αποδείχθηκε εγκυμονούν κινδύνους.

Το ατύχημα συνέβη το πρωί της περασμένης Πέμπτης κοντά στο Καλό Νερό, όταν ξαφνικά στη μέση του δρόμου βρέθηκε ένας σκύλος. Στην προσπάθεια του να τον αποφύγει ο οδηγός έφυγε από την πορεία του και κατέληξε σε παρακείμενο χωράφι, σταματώντας ανάποδα σε βάτα και δέντρα. Οδηγός και συνοδηγός ευτυχώς δεν έπαθαν κάτι, όμως επισημαίνουν ότι πρέπει να ληφθεί μέριμνα για τα αδέσποτα, καθώς οι επόμενοι που θα τους τύχει κάτι ανάλογο μπορεί να μην είναι τόσο τυχεροί.
Να σημειωθεί ότι ο δρόμος Τσακώνα – Καλό Νερό έχει πολλά προβλήματα. Πρόσφατα είχαμε αναφέρει την έλλειψη φωτισμού στον κόμβο του Καλού Νερού, ενώ με τα αδέσποτα τα προβλήματα γίνονται περισσότερα. Επίσης στο συγκεκριμένο οδικό κομμάτι έχουν αναφερθεί και αρκετά ατυχήματα -ευτυχώς όχι σοβαρά- με αγριογούρουνα που διασχίζουν το δρόμο.

eleftheriaonline.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages