ΔΕΥΤΕΡΑ η ανακήρυξη στα κατά τόπους Πρωτοδικεία Τριφυλίας- Μεσσηνίας για τους υποψήφιους Δημάρχους - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου 2023

ΔΕΥΤΕΡΑ η ανακήρυξη στα κατά τόπους Πρωτοδικεία Τριφυλίας- Μεσσηνίας για τους υποψήφιους Δημάρχους

 


Τελειώνει η αγωνία των υποψήφιων δημάρχων και περιφερειαρχών και κατ’ επέκταση και των συμμετεχόντων τους στους συνδυασμούς τους με την ανακήρυξη από τα κατά τόπους Πρωτοδικεία που έχει οριστεί ότι θα γίνει αύριο Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου.

Η ανακήρυξη θα γίνει επί των συμμετεχόντων που επιτυχώς κατέθεσαν και έλαβαν ηλεκτρονικό πρωτόκολλο από την Ηλεκτρονική Πύλη Υποψηφιοτήτων του gov.gr, που παρέμεινε ανοιχτή ως τις 23:59 της 31ης Αυγούστου 2023.

Η διαδικασία για την κατάθεση υποψηφιοτήτων ήταν πρωτόγνωρη για τις αυτοδιοικητικές εκλογές, καθώς για πρώτη φορά έγινε με ηλεκτρονικό τρόπο. Το Πρωτοδικείο καλείται να ελέγξει και να ανακηρύξει τους υποψηφίους που μπορούν να συμμετέχουν με βάση την ηλεκτρονική υποβολή των συνδυασμών, καθώς κανένας άλλος συνδυασμός ή υποψήφιος δε γίνεται δεκτός καταθέτοντας φάκελο και δικαιολογητικά στην αρμόδια δικαστική υπηρεσία.

Όσοι δεν κατέθεσαν υποψηφιότητες δεν αναμένεται να εμφανίζονται καν στην απόφαση του Πρωτοδικείου, ούτε συνδυασμοί που ακυρώνονται. Δηλαδή, αν δεν κατατέθηκε εγκαίρως ο συνδυασμός στην ηλεκτρονική πύλη, τότε για το Πρωτοδικείο δεν κατατέθηκε ποτέ, δεν ελέγχθηκε ποτέ και δε θα κριθεί η νομιμότητά του ποτέ. Δηλαδή σαν να μην κατατέθηκε ποτέ. Όσοι συνδυασμοί ή υποψήφιοι εμφανίζονται με την ένδειξη «Άκυροι», σημαίνει ότι κατατέθηκαν επιτυχώς, όμως για άλλους λόγους η νομιμότητά τους πάσχει ή υπάρχει κώλυμα και δεν ανακηρύσσονται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages