Debate στην περιφέρεια Πελοποννήσου: Τι απαντούν οι υποψήφιοι περιφερειάρχες - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου 2023

Debate στην περιφέρεια Πελοποννήσου: Τι απαντούν οι υποψήφιοι περιφερειάρχες


 Τη θέση τους, σχετικά με τη διεξαγωγή debate ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών, εξέφρασαν με δηλώσεις τους εκπρόσωποι συνδυασμών και υποψήφιοι περιφερειάρχες Πελοποννήσου.

Στο ερώτημα αν θα συμμετάσχουν σε δημόσιο διάλογο απάντησαν εκπρόσωποι, αλλά και επικεφαλής των συνδυασμών που διεκδικούν την περιφέρεια Πελοποννήσου.

Συγκεκριμένα:

Σε επικοινωνία που είχε το messiniapress με συνεργάτες από το γραφείο τύπου του Δημήτρη Πτωχού η απάντηση στο ερώτημα ήταν θετική. «Είμαστε υπέρ του ανοιχτού διαλόγου και της ανάδειξης τους προγράμματός μας στους πολίτες της Πελοποννήσου. Ως εκ τούτου, συζητάμε οτιδήποτε μπορεί να συμβάλει προς αυτή την κατεύθυνση» ήταν η απάντηση του συνδυασμού «Πελοπόννησος Μπροστά».

Θετική εμφανίστηκε και η παράταξη του Πέτρου Τατούλη«Νέα Πελοπόννησος». Οι υπεύθυνοι επικοινωνίας του συνδυασμού, Ντίνα Νικολάκου και Ανδρέας Βαγγόπουλος, υπογράμμισαν ότι ο Πέτρος Τατούλης, ήδη, έχει δημόσια προτείνει τη διεξαγωγή debate. «Είμαστε διαχρονικά υπέρ του διαλόγου, υπέρ κάθε δημόσιας συζήτησης», δήλωσαν χαρακτηριστικά στο messiniapress οι συνεργάτες του κ. Τατούλη.

Υπέρ του δημόσιου διαλόγου εμφανίστηκε και ο επικεφαλής της παράταξης «Πρώτα η Πελοπόννησος»Μανώλης Μάκαρης, με τον οποίο επικοινώνησε το messiniapress, καθώς απάντησε θετικά στη διεξαγωγή debate.

θετικός στη διεξαγωγή δημόσιου διαλόγου μεταξύ των υποψήφιων περιφερειαρχών εμφανίστηκε και ο Δημήτρης Κουτσούλης, επικεφαλής της παράταξης «Πελοπόννησος Αφετηρία Ζωής». Μάλιστα ο κ. Κουτσούλης δήλωσε έτοιμος να συμμετάσχει σε debate χωρίς «όρους» και «προϋποθέσεις», όπως χαρακτηριστικά υπογράμμισε.

Τέλος, θετικός στη διεξαγωγή debate εμφανίστηκε και ο επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης»Νίκος Κουτουμάνος. Ο κ. Κουτουμάνος ανέφερε στο messiniapress ότι είναι υπέρ του δημόσιου διαλόγου μεταξύ των υποψήφιων, αρκεί να μην υπάρχουν αποκλεισμοί

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages