ΚΟΙΝΗ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΜΕ ΑΓΙΑΣΜΟ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΗΣ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ ΜΕ..ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΑ ΘΡΑΝΙΑ-VIDEO - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2023

ΚΟΙΝΗ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΜΕ ΑΓΙΑΣΜΟ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΗΣ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ ΜΕ..ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΑ ΘΡΑΝΙΑ-VIDEO


Με τον καθιερωμένο αγιασμό πραγματοποιήθηκε η έναρξη της νέας σχολικής περιόδου. Χαμόγελα και ευχές στα παιδιά που επέστρεψαν στο σχολικό τους περιβάλλον με την ευχή όλα να εξελιχθούν ομαλά. Προς αυτήν την κατεύθυνση και οι όλες προετοιμασίες από τις διευθύνσεις εκπαίδευσης στη Τριφυλία αλλά και τις τοπικές αρχές, με τον δήμο Τριφυλίας να προσπαθεί έστω προεκλογικά να υλοποιήσεις μικρές παρεμβάσεις για την βελτίωση των σχολικών υποδομών.
Κοινός ήταν ο αγιασμός στο Γυμνάσιο και Λύκειο της Κυπαρισσίας καθώς οι μαθητές εκτός από σχολικά βιβλία πήραν και το ωρολόγιο πρόγραμμα. Να σημειωθεί ότι σύμφωνα με τους Διευθυντές των σχολικών μονάδων τα κενά σε εκπαιδευτικούς είναι λίγα οπότε αναμένεται να καλυφθούν όπως τόνισαν στο kyparissianews.com, ενώ υπάρχει επάρκεια σε ότι αφορά την υλικοτεχνική υποδομή.


Στα δημοτικά σχολεία ο αγιασμός διεξήχθη παρουσία γονιών και εκπαιδευτικών με τις ευχές να συνοδεύουν τους μαθητές αλλά και για τους εργαζόμενους γονείς να αναμένουν την έναρξη του Ολοήμερου σχολείου.
 Όσον αφορά στον προγραμματισμό της νέας σχολικής χρονιάς, οι ημερομηνίες έναρξης και λήξης της, καθώς και το πρόγραμμα των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2024, αναμένεται να δοθούν στη δημοσιότητα μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου. Δείτε δηλώσεις του Διευθυντή ΓΕΛ Κυπαρισσίας Σωτήρη Καρούμπαλη από το ΓΕΛ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages