Συνελήφθη ο διευθηντής της τράπεζας Ελλάδος για 32.000 ευρώ από το Ταμείο Αλληλοβοηθείας - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Σάββατο 24 Μαρτίου 2012

Συνελήφθη ο διευθηντής της τράπεζας Ελλάδος για 32.000 ευρώ από το Ταμείο Αλληλοβοηθείας

Φτερά 132.000 ευρώ από το Ταμείο Αλληλοβοηθείας των Δικηγόρων – Μήνυση για υπεξαίρεση στην ΤτΕ
Φτερά έκαναν περίπου 132.000 ευρώ από το Ταμείο Αλληλοβοηθείας του Δικηγορικού Συλλόγου της Καλαμάτας, λόγω... κουρέματος.

Το PSI... ομολογειακά «εξαφάνισε» ένα σημαντικό ποσό από το πρώην Ταμείο Προνοίας των δικηγόρων, που σήμερα μόλις αντιλήφθηκαν το τί έχει συμβεί, μετέβησαν στην Τράπεζα της Ελλάδος και ζήτησαν εξηγήσεις. Από τα 191.000 ευρώ μόλις 59.000... υπήρχαν με την εξέλιξη αυτή να χαρακτηρίζεται ως νομικά απαράδεκτη από την πλευρά των εκπροσώπων του δραστήριο επιστημονικού φορέα.
Τόσο ο Πρόεδρος Κ. Μαργέλης όσο και ο Γραμματέας του Συλλόγου Π. Ξηρογιάννης υποστήριξαν πως δεν μπορεί να συμβεί κάτι τέτοιο μια και το όποιο ''κούρεμα'' αφορά αποκλειστικά και μόνο νομικά πρόσωπα δημοσίου δικαίου.
''..τα χρήματα του Ταμείου Αλληλοβοήθειας προέρχονται από ίδιους πόρους των δικηγόρων και δεν νομιμοποιείται κανένας να τα πειράξει'', υπογράμμισαν χαρακτηριστικά, ενώ κατέθεσαν και μήνυση κατά παντός υπευθύνου προς την Τράπεζα της Ελλάδος για υπεξαίρεση των χρημάτων τους.
Αξίζει να σημειωθεί ότι έχουν "χαθεί" χρήματα και από άλλους φορείς-οργανισμούς και ιδιαίτερα από το Λιμενικό ταμείο Καλαμάτας που είχε πολλά χρήματα να "κοιμούνται" μια και ο πρώην πρόεδρος του Νίκος Τζάνες, καθότι πρώην τραπεζικός υπάλληλος, του άρεσε να μαζεύει τα χρήματα από το να τα επενδύει για τον καλλωπισμό στους λιμενικούς χώρους που ήταν υπεύθυνος και θυμίζουν "Ουγκάντα"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages