Η παρέλαση των μαθητών ..... ερήμην των πολιτών - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Κυριακή 25 Μαρτίου 2012

Η παρέλαση των μαθητών ..... ερήμην των πολιτών

ΑΝΤΙ να βάλουν τους χιλιάδες αστυνομικούς να φυλάνε τους Έλληνες πολίτες που τους κλέβουν, τους σκοτώνουν, τους βιάζουν, τους εξαπατούν στην Ελληνική περιφέρεια όπου η εγκληματικότητα χτύπησε κόκκινο...προτίμησαν να φυλάξουν τους πολιτικούς μας...αστέρες με κιγκλιδώματα για να μην λερωθεί το προφίλ τους.....Ελλάδα του 2012!
Πρωτοφανή μέτρα έχουν ληφθεί από το πρωί το Κέντρο της Αθήνας για την προστασία των επισήμων από αποδοκιμασίες ,στο πλαίσιο της σημερινής μαθητικής παρέλασης.
Από το πρωί βρίσκονται σε συναγερμό συνολικά 7.000 αστυνομικοί. Κάγκελα έχουν ορθωθεί σε πολλά σημεία γύρω από την Βουλή και τον χώρο όπου παραδοσιακά βρίσκονται οι επίσημοι για την παρέλαση.
Η παρέλαση ξεκίνησε λίγο μετά τις 11.00 .
Λίγο πριν τις 11.00, δεκάδες καθηγητές, μέλη της ΟΛΜΕ, πραγματοποίησαν μικρή πορεία στην Σταδίου και στην Βουκουρεστίου, φωνάζοντας συνθήματα όπως " ψωμί παιδεία ελευθερία, η χούντα δεν τελείωσε το '73".
Ουσιαστικά, η παρέλαση γίνεται ερήμην των πολιτών και μόνο όσοι έχουν προσκλήσεις μπορούν να προσεγγίσουν τον χώρο. Οι γονείς που θέλουν να δουν τα παιδιά τους να παρελαύνουν έχουν τη δυνατότητα να το πράξουν αρκετά μακριά από τον χώρο των επισήμων, είτε στη Λεωφόρο Αμαλίας, είτε στην Πανεπιστημίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages