Ξεκινά επιτέλους ο δρόμος Τσακώνα-Καλό Νερό - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012

Ξεκινά επιτέλους ο δρόμος Τσακώνα-Καλό Νερό

Πριν απο μερικούς μήνες πρώτοι σας ενημερώσαμε ότι θα προχωρούσε το έργο του περιμετρικού της Καλαμάτας. Κανείς δεν το πίστευε τότε. Σήμερα πάλι πρώτοι σας ενημερώνουμε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ότι:
Πριν απο λίγα λεπτά τελειώσε στο υπουργείο δημοσίων Εργων μία μεγάλη σύσκεψη που είχε σαν αντικείμενο την Ολυμπία οδό.
Στην σύσκεψη μετείχαν εκτός των υπηρεσιακών παραγόντων και οι κατασκευαστικές εταιρείες που έχουν πάρει το έργο. Η απόφαση είναι εξαιρετικά ευχάριστη για την Μεσσηνία. Αποφασίστηκε να προχωρήσει ΑΜΕΣΑ το κομμάτι του έργου Τσακώνα-Καλό Νερό.
Ενα κομμάτι που ακόμα και σήμερα πολλοί θεωρούν ότι δεν θα γινόταν ποτέ.
Και όμως. Βρέθηκαν τα χρήματα και προχωρούν απο τις επόμενες κιόλας μέρες οι απαλλοτροιώσεις στο κομμάτι αυτό. Οπως εκτίμησαν οι κατασκευάστριες τεχνικές εταιρείες αλλά και οι παράγοντες του υπουργείου τον Μάρτιο του 2013 θα μπούν τα μηχανήματα για να ξεκινήσει η κατασκευή στο κομμάτι Τσακώνα-Καλό Νερό.
Ασφαλώς αποτελεί μία ιστορική δικαίωση για τον βουλευτή της ΝΔ Γιάννη Λαμπρόπουλο που δεν έπαψε ούτε μία μέρα να αγωνίζεται και για το κομμάτι αυτό παρά το γεγονός ότι συχνά έβρισκε μπροστά του τοίχο στο υπουργείο.Με συνεχείς ερωτήσεις και πιέσεις πέτυχε να μείνει ζωντανό ένα έργο ζωτικής σημασίας για την Μεσσηνία αλλά και την Πελοπόννησο. best-tv

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages