Στη φάκα 43χρονος για απάτες κατά ηλικιωμένων και λαθραία τσιγάρα στο Βουνακι - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Κυριακή 25 Μαρτίου 2012

Στη φάκα 43χρονος για απάτες κατά ηλικιωμένων και λαθραία τσιγάρα στο Βουνακι

Εξιχνιάστηκαν τρεις περιπτώσεις απάτης και απόπειρας απάτης εις βάρος ηλικιωμένων, στην ευρύτερη περιοχή των Φιλιατρών Μεσσηνίας. Σύμφωνα με τις Λιμενικές αρχές Σχηματίστηκε δικογραφία εναντίον ενός 43χρονου Έλληνα για απάτη κατ’ εξακολούθηση και κατ’ επάγγελμα. Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 43χρονος, αφού προσέγγιζε ηλικιωμένα….άτομα, προσποιούμενος τον εφοριακό ή φιλικό πρόσωπο συγγενών τους, τα έπειθε να του παραδώσουν χρηματικά ποσά, για δήθεν οφειλές.
Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο 43χρονος διέπραξε στην ευρύτερη περιοχή των Φιλιατρών τις παρακάτω περιπτώσεις απόπειρας απάτης και απάτης:
- Την 21-03-2012 το πρωί, στα Φιλιατρά Μεσσηνίας, αφού πήγε σε οικία 78χρονης ημεδαπής, προσποιούμενος φίλο συγγενικού της προσώπου, απαίτησε να του παραδώσει χρηματικό ποσό, για οφειλή του προς αυτόν, πλην όμως αυτή δεν το κατείχε, για να του το παραδώσει.
- Την 21-03-2012 το πρωί, στα Φιλιατρά Μεσσηνίας, αφού πήγε σε οικία 86χρονης ημεδαπής, προσποιούμενος τον εφοριακό, απαίτησε να του παραδώσει χρηματικό ποσό, για οφειλή συγγενικού της προσώπου στην εφορία, πλην όμως αυτή δεν το κατείχε, για να του το παραδώσει.
- Την 21-03-2012 το πρωί, σε Τοπική Κοινότητα του Δήμου Τριφυλίας, αφού πήγε σε οικία 87χρονης ημεδαπής, προσποιούμενος επίσης τον εφοριακό, απαίτησε να του παραδώσει χρηματικό ποσό, για οφειλή συγγενικού της προσώπου στην εφορία, το οποίο και του παρέδωσε.
ΚΑΙ ΛΑΘΡΑΙΑ ΤΣΙΓΑΡΑ ΣΤΟ ΒΟΥΝΑΚΙ....
Ύστερα από αξιοποίηση πληροφοριών, το μεσημέρι του Σαββάτου, προσωπικό της Λιμενικής Αρχής Κυπαρισσίας μετέβη στην αμμώδη παραλία Βουνάκι του Δήμου Κυπαρισσίας, όπου και εντόπισε εγκαταλελειμμένα 38.000 πακέτα λαθραία τσιγάρα σε 76 χαρτοκιβώτια. Από έρευνα που διενεργήθηκε στον χώρο βρέθηκε χρησιμοποιημένο ένα ζευγάρι γάντια, το οποίο εστάλη για δακτυλοσκόπηση στην αρμόδια Υπηρεσία.Από τον Λιμενικό Σταθμό Κυπαρισσίας, που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκε η ανωτέρω ποσότητα λαθραίων τσιγάρων. Με πληροφορίες από kyparissiatv.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages