Συγκέντρωση του Συλλόγου Τεχνολόγων Γεωπόνων Μεσσηνίας - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τρίτη 27 Μαρτίου 2012

Συγκέντρωση του Συλλόγου Τεχνολόγων Γεωπόνων Μεσσηνίας

Την περασμένη Κυριακή (18/3) στο ξενοδοχείο REX στο κέντρο της Καλαμάτας και ώρα 7:30 το απόγευμα πραγματοποιήθηκε με επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή μελών, συγκέντρωση του Συλλόγου Τεχνολόγων Γεωπόνων Μεσσηνίας.
Στην συνάντηση συζητήθηκαν θέματα που απασχολούν τα μέλη του Συλλόγου όπως η ανεργία που αντιμετωπίζει ο κλάδος και τρόποι αντιμετώπισης της καθώς μέλη του Συλλόγου είναι άνεργα ενώ αρκετά απασχολούνται σε άσχετες με το αντικείμενο σπουδών τους εργασία. Επίσης η μετεκπαίδευση – επιμόρφωση των μελών απασχόλησε την συνέλευση, θέμα για το οποίο έδειξαν ζωηρό ενδιαφέρον τα μέλη καθώς επίσης τα επαγγελματικά δικαιώματα των αποφοίτων και εθελοντικές δράσεις.
Δημιουργήθηκαν ομάδες εργασίας και οργανώθηκε ένα σχέδιο δράσεων οι οποίες όπως τόνισε η πρόεδρος του συλλόγου κα Δήμητρα Λυμπεροπούλου, έχουν ως στόχο «ο Σύλλογος πέρα από τον επιστημονικό ρόλο που έχει να επιτελέσει, να αναδείξει το κοινωνικό πολιτιστικό και περιβαλλοντικό του πρόσωπο διότι πρέπει και μπορεί να αποτελεί ένα ζωντανό κομμάτι της τοπικής κοινωνίας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages