Πυροσβεστικό σταθμό διεκδικεί το όμορφο Κοπανάκι - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012

Πυροσβεστικό σταθμό διεκδικεί το όμορφο Κοπανάκι

Επισκέφθηκε το Κοπανάκι ανήμερα την 25η Μαρτίου, επικεφαλής κλιμακίου και εξέφρασε την επιθυμία. Δυο πράγματα χρειάζονται, μας είπε, ένας χώρος που θα φιλοξενεί, τρεις δικούς μας ανθρώπους και 12-15 αιτήσεις εθελοντών. Οι εθελοντές θα είναι απλά σε επιφυλακή, 1-2 φορές την εβδομάδα. Δηλαδή θα είναι στις δουλειές τους -όχι φυσικά μακριά από τον πρώην Δήμο μας- και θα έχουν τον νου τους, να τρέξουν αν γίνει κανένα …κακό.
Εύκολα τα βρίσκω και τα δυο, εύκολα τα βρήκε και ο αντιδήμαρχος της δημοτικής μας ενότητας Γιάννης Μερκούρης, που τον ενημερώσαμε για την επιθυμία και το ενδιαφέρον του Κοπανακαίου διοικητή της πυροσβεστικής Μεσσηνίας, και μας δήλωσε: “Είχα κάνει και εγώ αυτή την σκέψη και σίγουρα θα ικανοποιήσουμε τις προϋποθέσεις, για να γίνει ο σταθμός”.
Οπότε τι μας μένει; Μια άμεση επαφή των δυο ανδρών και μια μικρή κινητοποίηση για τους εθελοντές, γιατί χώρος υπάρχει και στο δημαρχείο και στο γυμνάσιο. Να σημειώσουμε ότι εκτός από τα δικά μας πυροσβεστικά, θα έρθει και όχημα της υπηρεσίας.
ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΤΗΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗΣ ΣΤΟ ΚΟΠΑΝΑΚΙ ΓΙΑ ...ΚΑΛΟ ΣΚΟΠΟ.
Αρχίζοντας από αριστερά, οι δυο Κοπανακαίοι, Ζέρβας Χρήστος πυρονόμος και Βασίλειος Καπέλιος Πύραρχος, διοικητής Νομού Μεσσηνίας. Δεξιά ο πυρονόμος Βρυώνης Παναγιώτης και ο πυροσβέστης Γιώργος Αδαμόπουλος (αν άκουσα καλά) από τα Φιλιατρά. kopanakinews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages