Κοινωνικό Ιατρείο και Φαρμακείο για την Καλαμάτα... - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012

Κοινωνικό Ιατρείο και Φαρμακείο για την Καλαμάτα...

Υπογράφηκε χθες το μεσημέρι μεταξύ Δήμου Καλαμάτας και Ιατρικού Συλλόγου το χρησιδάνειο με το οποίο παραχωρείται από το Δήμο χώρος σε κτήριο του παλαιού νοσοκομείου για την εγκατάσταση και λειτουργία του Κοινωνικού Ιατρείου.
Κατά την υπογραφή, ο δήμαρχος Παν. Νίκας ευχαρίστησε τον πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου, Μιχαήλ Μιχαήλ, για την ευαισθησία και την εθελοντική διάθεση προσφοράς των γιατρών, κάτι που θα έχει ως αποτέλεσμα την υποστήριξη οικονομικά αδύναμων συνανθρώπων μας. Τόνισε δε, τη συνεργασία που θα υπάρχει μεταξύ των κοινωνικών δομών του Δήμου (Δημοτικό Ιατρείο, Πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι») με το Κοινωνικό Ιατρείο. Λίγο αργότερα υπογράφηκε και το χρησιδάνειο μεταξύ του Δήμου και του Συλλόγου Φαρμακοποιών με το οποίο παραχωρείται μέρος του δημοτικού κτηρίου που στεγάζεται το Δημοτικό Ιατρείο για τις ανάγκες του Κοινωνικού Φαρμακείου.
Ο δήμαρχος σε δηλώσεις του ευχαρίστησε τον πρόεδρο του Φαρμακευτικού Συλλόγου Καλαμάτας, Στέφανο Καμινιώτη, και στο πρόσωπό του όλους τους φαρμακοποιούς, για την ευαισθησία και τη διάθεσή τους για εθελοντική και κοινωνική προσφορά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages