Υπεγράφη η προμήθεια Μαγνητικού και Αξονικού τομογράφου - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012

Υπεγράφη η προμήθεια Μαγνητικού και Αξονικού τομογράφου

Δυο μεγάλοι στόχοι που είχαν τεθεί από την Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Καλαμάτας πριν από περίπου 20 μήνες ''κατακτώνται'' ουσιαστικά σήμερα με την υπογραφή των συμβάσεων από το Διοικητή του ιδρύματος κ.Γεώργιο Μπέζο της προμήθειας μαγνητικού τομογράφου και νέου αξονικού τομογράφου μέσω ΕΣΠΑ.
Με την σύναψη των δύο ανωτέρω συμβάσεων ολοκληρώνεται η διαδικασία ωρίμανσης-ένταξης στο ΕΣΠΑ και προμήθειας του απαραίτητου αυτού ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού, συνολικού προϋπολογισμού 1.500.000 €. Το Νοσοκομείο μας σε 2 μήνες το αργότερο -ως έχουν συμβατική υποχρέωση οι ανάδοχοι μειοδότες-θα διαθέτει δικό του πια μαγνητικό τομογράφο και νέο αξονικό τελευταίας γενιάς. Τις αμέσως επόμενες ημέρες ξεκινούν οι εργασίες διαμόρφωσης των χώρων όπου θα γίνει και η εγκατάσταση.
Τον επόμενο μήνα ολοκληρώνονται επίσης και οι διαγωνιστικές διαδικασίες για την προμήθεια συμπληρωματικού ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού προϋπολογισμού 680.000 € μέσα στο οποίο συμπεριλαμβάνεται και η προμήθεια μαστογράφου. Σήμερα δε, υπεγράφη από το Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Π. Τατούλη και η ένταξη στο ΕΣΠΑ μία ακόμα πρότασης που είχε υποβάλλει η Διοίκηση του Γ.Ν.Καλαμάτας για ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό προϋπολογισμού 605.000 €.
Συνολικά λοιπόν ο ιατροτεχνολογικός εξοπλισμός που έχει ενταχθεί στο ΕΣΠΑ για το Νοσοκομείο μας αγγίζει το ποσό των 3 περίπου εκατομμυρίων ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages