Το νέο..Δημαρχείο μάρανε την Καλαμάτα όταν οι Δήμοι δεν έχουν σάλιο - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012

Το νέο..Δημαρχείο μάρανε την Καλαμάτα όταν οι Δήμοι δεν έχουν σάλιο

Έτοιμος να εγκαταστήσει τον εργολάβο για την ανακατασκευή του κτηρίου του παλιού νοσοκομείου, στο οποίο θα στεγαστεί το νέο Δημαρχείο, είναι ο δήμαρχος Καλαμάτας, Παναγιώτης Νίκας.
Ωστόσο λεφτά για το έργο δεν υπάρχουν, παρά μόνο μια έγκριση 400.000 ευρώ και αυτή στα χαρτιά, ενώ ο προϋπολογισμός αγγίζει τα 7.000.000 ευρώ! Σημειώνεται ότι το έργο θα χρηματοδοτηθεί, εάν βρεθούν λεφτά, από τον κρατικό προϋπολογισμό, ο οποίος είναι φουλ ελλειμματικός.
Η οικοδομική άδεια εκδόθηκε από την Πολεοδομία προχθές και όπως σημειώνεται σε δελτίο τύπου του Δήμου, «εντός των ημερών εγκαθίσταται ο εργολάβος και αρχίζουν οι εργασίες ανακατασκευής»!
Για να εκδοθεί η οικοδομική άδεια χρειάστηκε πρώτα βγάλει απόφαση εξαίρεσης κατεδάφισης του κτηρίου ο γενικός γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης, Τάσος Αποστολόπουλος. Κανονικά το κτήριο θα έπρεπε να κατεδαφιστεί ως αυθαίρετο, αφού δεν βρέθηκε πουθενά η οικοδομική άδεια της εποχής που ανεγέρθηκε. Στ.Μαρτίνος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages