Κέντρο παράνομων μεταναστών και στην Πελοπόννησο θα ζητήσει η Πολιτεία - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012

Κέντρο παράνομων μεταναστών και στην Πελοπόννησο θα ζητήσει η Πολιτεία

Και στην Πελοπόννησο θα ζητήσει χώρο συγκέντρωσης μεταναστών η Ελληνική Κυβέρνηση στο πλαίσιο της αντιμετωπισης των λαθρομεταναστών. Στην σύσκεψη με θέμα την αντιμετώπιση του μεταναστευτικού ζητήματος που συγκαλεί τη Δευτέρα 26 Μαρτίου το μεσημέρι στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, ο υπουργός Μιχάλης Χρυσοχοΐδης θα ζητήσει από τους Περιφερειάρχες και τον Πέτρο Τατούλη να βοηθήσουν όσο μπορούν την κατάσταση και να μην φορτωθούν μόνο συγκεκριμένες περιοχές της χώρας το πρόβλημα , καθώς ήδη υπάρχουν αντιδράσεις, όπως στην Κοζάνη.
Στη σύσκεψη κλήθηκαν να συμμετάσχουν ο πρόεδρος της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδος Γιάννης Σγουρός, ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ Κώστας Ασκούνης, οι γενικοί γραμματείς Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Κεντρικής Μακεδονίας, Ηπείρου, Θεσσαλίας, Δυτικής Ελλάδος, Πελοποννήσου και οι πρόεδροι των Περιφερειακών Ενώσεων Δήμων και ο Δήμαρχος καλαμάτας κ.Νίκας.
Στη συνάντηση θα συζητηθούν οι διαστάσεις που έχει πάρει το θέμα της παράνομης μετανάστευσης στη χώρα μας και θα παρουσιαστεί το στρατηγικό σχέδιο που έχει εκπονήσει η κυβέρνηση για την αντιμετώπιση του. Σε πρώτη γραμμή θα τεθεί και το θέμα της δημιουργίας Χώρων Κλειστής Προσωρινής Φιλοξενίας παράνομων μεταναστών, όπου ο Υπουργός θα τονίσει την ανάγκη δημιουργίας και άλλων τέτοιων χώρων στην Ελλάδα εκτός από το Κέντρο στην Κοζάνη που έχει ήδη ανακοινωθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages