Σύμβαση με ΕΥΔΑΠΗ στη διαχείριση των υδάτων η Πελοπόννησος - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τετάρτη 21 Μαρτίου 2012

Σύμβαση με ΕΥΔΑΠΗ στη διαχείριση των υδάτων η Πελοπόννησος

Τεχνικό σύμβουλο της περιφέρειας Πελοποννήσου στην διαχείριση των υδάτινων πόρων αποτελεί η ΕΥΔΑΠ Α.Ε., με προγραμματική σύμβαση που υπεγράφη από τον διευθύνοντα σύμβουλο Νίκο Μπάρδη και τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρο Τατούλη.
Ο περιφερειάρχης κατά την υπογραφή της προγ
ραμματικής σύμβασης εξήρε τη σημασία διαχείρισης των υδάτινων πόρων στην Πελοπόννησο, καθώς συναρτώνται άμεσα με βασικούς στρατηγικούς στόχους της νέας αιρετής διοίκησης για την αγροτική οικονομία και κτηνοτροφία, αλλά και τον τουρισμό, υπογραμμίζοντας ότι, «στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε προϋποθέσεις ανάπτυξης οικονομίας κλίμακος και να υλοποιήσουμε έργα ευέλικτα, με μικρό κόστος και μεγάλο ανταποδοτικό όφελος».
Ο σκοπός του στρατηγικού σχεδιασμού της περιφέρειας, σύμφωνα με τον Πέτρο Τατούλη, είναι η εξασφάλιση ποιότητας, ποσότητας και πίεσης της ύδρευσης για όλους. Βασικό μέγεθος, ωστόσο, όπως δήλωσε ο περιφερειάρχης, είναι η ανταποδοτικότητα οφελών προς τις τοπικές κοινωνίες.
Ο διευθύνων σύμβουλος της ΕΥΔΑΠ σημείωσε: "εμείς ευχαριστούμε πάρα πολύ για την τιμή που μας κάνατε να μας καλέσετε στην περιφέρεια και σας διαβεβαιώνουμε ότι θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε θέτοντας στην υπηρεσία σας την τεχνογνωσία μας και τους άλλους πόρους που έχουμε, για να μπορέσουμε και εμείς να συμβάλλουμε στο θέμα της ανάπτυξης της περιφέρειας σας με τη διαχείριση του νερού''.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages